Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
teška ozljeda llorisa

Noćna mora viceprvaka Europe se nastavlja: Brighton razbio Spurse, Pochettinu se sprema otkaz

U posljednjih pet utakmica Tottenham, viceprvak Europe, upisao je četiri poraza.

Brighton slavi pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je sredinom tjedna pred svojim navijačima u sklopu 2. kola Lige prvaka primio sedam komada od Bayerna, noćna mora za nogometaše Tottenhama nastavila se i kod Brightona. Spursi su u sklopu 8. kola engleske Premierlige poraženi 3:0.

Maupay i Connolly (2x) su riješili pitanje pobjednika u susretu koji je obilježila teška ozljeda čuvara mreže gostiju - Huga Llorisa. Francuski vratar je izgubio ravnotežu u zraku u pokušaju da uhvati loptu, te mu je pri padu ruka popustila i pukla. S terena je iznesen na nosilima i s maskom za kisik na licu. 

Iznošenje ozlijeđenog Huga Llorisa (Foto: AFP) Vratar Tottenhama teško ozlijeđen: Na nosilima i kisik maskom iznesen s travnjaka divider

Llorisova pogreška kod hvatanja lopte ponudila je priliku Maupayju da zabije i ovaj je to napravio već u 3. minuti. U 32. minuti utakmice Connolly je iskoristio slabu intervenciju Gazzanige i nakon odbijanca poslao loptu u mrežu za 2:0. 

U 65. minuti Connolly je još jednom zabio, ovoga puta sjajnim zavrnutim udarcem oko svog čuvara i vratara. 

Tyson Fury na WWE (Screenshot) Tyson Fury izazvao kaos na kečerskom eventu, Cain šokirao Brocka Lesnara divider

Još tijekom susreta engleske medije preplavili su napisi da trener Spursa Mauricio Pochettino želi iznuditi otkaz od vlasnika kluba, te da se u potpunosti distancirao od momčadi. Navodno čak i od trenažnog procesa.

U više je navrata viđen kako treninge prati iz zatvorenog prostora putem kamera, daleko od igrača, gledajući kako njegovi pomoćnici obavljaju posao. Igrači su ga zato prozvali "Big Brother". 

Engleski mediji prenose da bi Tottenham Pochettinu morao isplatiti oko 35 milijuna eura da uruči otkaz Argentincu, što škrti gazda Daniel Levy sigurno ne misli samo tako napraviti. 

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Ibra si za rođendan poklonio "svemirski brod" i pritom sam sebi čestitao divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider