FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
fanovi su bili oduševljeni

Tyson Fury izazvao kaos na kečerskom eventu, Cain šokirao Brocka Lesnara

WWE Smackdown u Los Angelesu bio je pun iznenađenja nakon što su na njemu aktivno sudjelovali Cain Velasquez i Tyson Fury.

Tyson Fury na WWE (Screenshot)

Jedan od najboljih boksača svijeta i čovjek koji je svrgnuo Vladimira Klička s trona teške kategorije Tyson Fury bio je gost WWE eventa u Los Angelesu. Fury je iz prvog reda gledao kečerski obračun brojih zabavljača, te je čak i sudjelovao u cijeloj toj predstavi.

Braun Strowman, jedan od WWE boraca, obračunao se s nekoliko boraca izvan ringa, a onda je, uočivši Furyja kako sjedi u prvom redu, došao do njega i podigao ruke kao boksač koji se sprema za borbu.

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Ibra si za rođendan poklonio "svemirski brod" i pritom sam sebi čestitao divider

Fury je to popratio s osmijehom, sve dok Strowman nije borca koji ga je napao bacio u smjeru britanskog boksača.

Za vrijeme proglašenja pobjednika u ringu Fury je "preskočio" manju ogradu i krenuo prema ringu kako bi se obračunao sa Strowmanom. No nije stigao daleko, jer ga je "vojska" zaštitara zaustavila.

Ovaj potez odmah je pokrenuo lavinu nagađanja da bi uskoro mogli gledati i Furyja u WWE svijetu, kao što ovih dana gledamo bivšeg UFC prvaka Caina Velasqueza. I on je bio dio Smackdowna i nakratko se obračunao ni manje ni više nego s čovjekom kojem je oduzeo pojas UFC prvaka - Brockom Lesnarom!

Adesanya nokautira Whittakera (Foto: GOL.hr) Israel Adesanya novi je kralj UFC-ove srednje kategorije: Brutalno nokautirao prvaka Whittakera! divider

Kako je to sve više manje gluma, Lesnar je, dok je Cain koračao prema ringu gdje se ovaj šepurio s pojasom WWE prvaka, pokušao odglumiti nevjericu na licu. Kao da vidi duha.

Cain Velasquez udara Brocka Lesnara (Screenshot) Cain Velasquez udara Brocka Lesnara (Screenshot)

Cain je uletio u ring i "ground and pound" udarcima navalio na Lesnara, koji je potom pobjegao iz ringa. Priličnom lošom glumom je krenuo natrag prema ringu da će se obračunati s Velasquezom, no u konačnici se ipak predomislio i napustio dvoranu.

Čini se da ćemo u skorašnjoj budućnosti vidjeti okršaj ove dvojice bivših UFC-ovaca, no ovoga puta u malo više glumačkoj ulozi.

Habazin i trener Ali Bashir (Foto: AFP) Boksačka organizacija WBC stala na stranu Ivane Habazin: "Vlasti neka učine svoje" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider