Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Legendarni Brazilac

"Debeli" Ronaldo o transferu Kyliana Mbappea u Real: "Ma, rodio sam se u pogrešno vrijeme"

Legendarni brazilski napadač Ronaldo je komentirao dolazak Kyliana Mbappea u Real Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je njemački Bild plasirao senzacionalnu informaciju da je Kylian Mbappe sve dogovorio s Realom, kojem će se pridružiti naljeto, Ronaldo je ostao začuđen informacijom koliko će francuski napadač godišnje zarađivati.

"Pročitao sam da će potpisati za Real Madrid i da će godišnje zarađivati 50 milijuna eura. Rodili smo se u potpuno pogrešno vrijeme", rekao je Ronaldo sa širokim osmijehom gostujući na kanalu "Bobo TV" na Twitchu kod legendarnog Christiana Vierija.

"Jako je snažan, ima tu brzinu, hladan je ispred gola i zbog toga može postati broj jedan", rekao je legendarni brazilski napadač za Mbappea, kojem predviđa blistavu karijeru.

gol expired Znate li zašto je Lionel Messi protiv Nice nosio PSG-ov dres s brojem deset? divider

No, trenutno je, kako kaže, jedan drugi francuski napadač najbolji na svijetu.

"Karim Benzema je najbolji, a Robert Lewandowski je odmah iza njega. Haaland će postati jako dobar napadač, možda i najbolji, ali on još uvijek nema tehniku kao Benzema i Lewandowski", zaključio je Ronaldo.

Inače, Ronaldo je krajem prošle godine kupio Cruizero, brazilski klub u kojem je započeo svoju nogometnu karijeru. To je drugi klub u kojem ima većinski udio, a prvi je španjolski drugoligaš Real Valladolid.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider