Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
podnio momentalnu ostavku

Optužila Neymara za silovanje, a sada i svog glavnog odvjetnika za krađu krunskih dokaza!

Brazilsku manekenku koja je optužila Neymara za silovanje napustio je glavni odvjetnik slučaja – Danilo Garcia de Andrade.

Odvjetnik nosi brazilsku manekenku na rukama (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U ponedjeljak navečer, odnosno u sitnim noćnim satima po hrvatskom vremenu, dogodio se novi zaokret u slučaju Neymar i njegovu navodnom silovanju.

Podsjetimo, manekenka Najila Mendes de Souza optužila ga je da nije pristala na seksualni odnos koji su imali prije mjesec dana u jednoj hotelskoj sobi u Parizu, dok on tvrdi drukčije. Ona kaže kako je stigao pijan te kako je odbila spavati s njim, iako je to zapravo bio razlog njihova susreta. Potom ju je, tvrdi, istukao i silovao.

Nakon što je brazilsku manekenku napustio jedan odvjetnik njezina tima, sada je to napravio i drugi, glavni voditelj cijelog slučaja, Danilo Garcia de Andrade. On je navodno postavio ultimatum Najili da mu preda tablet s kojim je snimala njezin susret s Neymarom, za što on nije znao, kako bi ju lakše obranio na sudu i donio joj pobjedu, ako je sve što govori istina.

Neymarova izjava nakon iskaza u policiji (Foto: AFP) Neymar o optužbama za silovanje dao iskaz u policiji: Došao u invalidskim kolicima divider

Manekenka mu nije dala tablet, već ga je optužila da joj ga je on, zajedno s još nekoliko ljudi, ukrao iz njezina stana.

"Optužuje me da geolokacija njezina uređaja upućuje na moj ured. Volio bih da imam taj tablet kako bih ga dao policiji i ojačao njezin slučaj. Odnos između klijenta i odvjetnika bazira se na istini, a nakon ovoga ja njoj više ne vjerujem. Nadam se da će pravda biti zadovoljena", poručio je odvjetnik brazilskim novinarima.

To je odvjetnik koji je na rukama iznio brazilsku manekenku prije nekoliko dana kada je davala svoj iskaz policiji, nakon čega ju je mnoštvo ljudi (novinara, ljutitih fanova itd.) čekalo ispred zgrade.

Neymar i Najila Trindade (Foto: Instagram) Neymaru prijete nove nevolje zbog objavljivanja golišavih fotografija manekenke divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider