Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ispadanje ga teško pogodilo

Rane su još uvijek svježe, kapetan Brazila otvorio dušu: "Zato me taj poraz od Hrvatske toliko boli"

Thiago Silva je nosio kapetansku traku na utakmici Hrvatske i Brazila u Katru.

Thiago Silva i Neymar (Foto: Afp)

Od Svjetskog prvenstva prošlo je gotovo godinu dana, dojmovi su se odavno slegli, no brazilske su rane svježe. Još će dugo godina pamtiti četvrtfinalni dvoboj s Hrvatskom i ispadanje nakon jedanaesteraca o čemu je progovorio Thiago Silva.

39-godišnji branič Chelseaja otvorio je dušu pred novinarima talijanskog SkySportsa, pričao je o mirovini koja je svakim danom sve bliža, ali i bolnom ispadanju od Hrvatske u Katru.

Selecao je stigao na svjetski turnir s velikim očekivanjima, vjerovali su da mogu otići sve do kraja i uzeti toliko željenu titulu, ali nisu računali da bi putem mogli naletjeti na minu zvana Hrvatska.

Ante Rebić u hrvatskom dresu Bešiktaš otpisao Antu Rebića nakon sukoba na trenigu: Turci pišu da ga žele Dinamo i Hajduk divider

Bila je to dramatična utakmica, oba su pogotka pala u produžecima, zabili su  Neymar pa Bruno Petković, a onda je krenula drama jedanaesteraca u kojoj su Vatreni još jednom pokazali nevjerojatnu snagu.

Brazilci su popadali na koljena, nisu mogli vjerovati što im se dogodilo, danima su bili van sebe, a o svemu je progovorio Thiago Silva:

"I dalje me jako boli. Mnogi govore da Brazil nije igrao dobro, da smo s razlogom ispali, bilo je sto razloga zašto i zato, ali kad se prvenstvo završilo, nije bilo lako. Najbolja momčad ne pobjeđuje uvijek, zato me taj poraz toliko boli jer smo bili na pravom putu.

Naša je momčad bila ujedinjena, igrači, trener, stručni stožer, baš svi", zaključio je iskusni Brazilac.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider