Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Evo što nude

Bešiktaš otpisao Antu Rebića nakon sukoba na trenigu: Turci pišu da ga žele Dinamo i Hajduk

Hrvatski nogometaš je ovog ljeta stigao u Bešiktaš.

Ante Rebić u hrvatskom dresu (Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix)

Ante Rebić je u potrazi za novim klubom. Ako se može vjerovati pisanju turskih medija, epizoda u Bešiktašu je došla svom kraju.

Sve je popucalo nakon sukoba hrvatskog nogometaša i trenera Buraka Yilmaza koji ga je zbog neprimjerenog ponašanja i nedovoljnog zalaganja odlučio potjerati s treninga, a iz uprave je uskoro stigla poruka Rebićevom menadžeru da mogu potražiti novi klub, i to već ove zime.

Turci su imali velika očekivanja od hrvatskog nogometaša, ipak je stigao iz Milana u kojem je proveo posljednje tri sezone, no nije puno toga pokazao - u devet odigranih susreta ostao je bez pogotka i asistencije.

Karim Benzema VIDEO Bišćan uzeo veliki skalp, ali svi pričaju o Benzemi: Njegov pogled sve otkriva divider

Postojala je mogućnost da se Rebića pošalje u Wolfsburg, kod trenera Nike Kovača koji je oživio njegovu karijeru, ali uprava kluba je odmah odbacila tu mogućnost.

Također, turski mediji tvrde da su za Rebića zainteresirani Dinamo i Hajduk, ali veliki problem u transferu predstavlja novac. Niti jedan klub nije spreman platiti određeni iznos za njegovu posudbu i transfer, a popriličan uteg je i Rebićev ugovor.

Godišnje zarađuje oko 2 milijuna eura, a dva najveća hrvatska kluba su spremna preuzeti tek dio njegove plaće, navodno se radi o iznosu od 400 tisuća eura, dok bi ostatak trebao pokriti turski div.

Dodajmo kako Rebić ima ugovor s Bešiktašom do ljeta 2025. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider