Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uvijek atraktivni i nasmijani

Zavirite na trening Selecaa: Brazilske zvijezde dijelile ćuške vratarskoj legendi!

Brazilska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči prijateljskog ogleda protiv Hrvatske.

Igrači Brazila dijele kazne za one koji pogriješe (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Reprezentacija Brazila odradila je posljednji trening uoči prijateljske utakmice protiv Hrvatske u Liverpoolu. Brazil i Hrvatska igraju u nedjelju na Anfieldu s početkom u 16 sati, a to će ujedno biti i najveća provjera momčadi našeg izbornika Zlatka Dalića.

Na treningu Brazila nikada ne nedostaje atraktivnosti i smijeha, a tako je bilo i u subotu popodne u Liverpoolu. Na zagrijavanju su se u krug stali Gabriel Jesus, Coutinho, Firmino, Felipe Luis i legendarni vratar Claudio Taffarel, te su se dodavali s maksimalno dva dodira, uz uvjet da lopta ne smije dodirnuti tlo. Kazna za onog tko pogriješi bila je ćuška za uho.

Igrači \ Igrači \"šamaraju\" Taffarela po uhu (Screenshot)

Službeni Twitter profil Brazilskog nogometnog saveza odlučio je objaviti kratki video na kojem je deblji kraj iz ove igre izvukao 52-godišnji Taffarel. On nije uspio iskontrolirati dodavanje Luisa, pa su ga čekale četiri ćuške po uhu. Najoštriji je bio upravo Felipe Luis, na kojeg se Taffarel nakratko i naljutio zbog grubosti.

U preostalim objavama vidimo i Neymara kako trenira s ostatkom reprezentacije, a hoće li zaigrati mogli bi saznati nakon konferencije za novinare koja je na rasporedu nakon treninga.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider