Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kraće vodio samo dinamo

Ivanković za novi ekspresan otkaz saznao na krajnje bizaran način: "Ne znam ništa o tome"

Branko Ivanković nije više trener Al-Ahlija, a za otkaz je saznao od novinara koji ga je intervjuirao.

Branko Ivanković (Foto: Al-Ahli Twitter) (Foto: Al-Ahli Twitter)

Na krajnje bizaran način hrvatski nogometni trener Branko Ivanković saznao je da nakon svega tri mjeseca nije više trener Al-Ahlija (Saudijska Arabija). Poraz od Al-Wehde, koju vodi Mario Cvitanović, bio je kap koja je prelila čašu kod vodećih ljudi Al-Ahlija, koji su pak pokazali potpunu neprofesionalnost.

Naime, Ivanković je za otkaz saznao u razgovoru s novinarom, koji ga je upitao kako komentirao činjenicu da više nije trener nakon samo tri mjeseca na klupi.

"Ne znam o čemu govorite. Ovo mi je prva informacija. Zaista ne znam ništa o tome", rekao je zbunjeni Branko Ivanković.

Mario Mandžukić na izlaznim vratima Juventusa (Foto: AFP) Mandžukić do kraja mjeseca napušta Juventus? Ili čeka veljaču i postaje rival Zlatanu! divider

Tijekom susreta protiv Al-Wehde Ivanković je bio meta bijesnih navijača na tribinama, koji su ga raznoraznim predmetima pokušali pogoditi dok je stajao na rubu kaznenog prostora. Kada je uvidio što rade, odlučio je skloniti se ispod svoje trenerske kućice.

Ivanković je u Al-Ahli stigao u lipnju, nakon što je uspješno vodio iranski Persepolis. Na klupi Al-Ahlija proveo je svega pet utakmica, u kojima je upisao dvije pobjede, remi i dva poraza.

Brži otkaz dobio je jedino u Dinamu 2013. godine, kada je također vodio momčad u pet susreta, s ostvarenim istim učinkom, ali je službeno bio trener svega mjesec dana.

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Neuništivi Ibrahimović postigao hat-trick u visokoj pobjedi 7:2 i poveo Galaxy prema doigravanju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider