Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozljeda ligamenata

16-godišnji napadač Borussije zbog ozljede završio sezonu

Zbog ozljede ligamenata, 16-godišnji talent Borussije završio je sezonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

16-godišnji napadač Borussije Dortmund Youssoufa Moukoko morat će prije vremena završiti ovu sezonu, a razlog je ozljeda ligamenata u stopalu, objavila je u ponedjeljak petoplasirana momčad njemačke Bundeslige.

Moukoko je ozlijeđen dok je nastupao za njemačku reprezentaciju do 21 godine tijekom nedavnih utakmica grupne faze Europskog prvenstva.

"Ozljede su dio ovoga i velik su izazov za igrača. Važno je kako se nosiš s time. Radit ću napornije i snažnije. Mouki će se uskoro vratiti", poručio je najmlađi strijelac u povijesti Bundeslige putem svoje stranice na Instagramu.

gol expired Je li moguće? Borussia Dortmund za buduću veliku zvijezdu svjetskog nogometa traži 180 milijuna eura! divider

Bez četvorice igrača protiv Manchester Cityja

Momčad Borussije u ponedjeljak je otputovala u Manchester, gdje će u utorak (21.00) igrati prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv domaćeg Cityja. Osim Moukoka, ovu će utakmicu propustiti i ponajbolji igrač momčadi iz Dortmunda Englez Jadon Sancho, koji je propustio nekoliko posljednjih utakmica zbog konstantnih problema s mišićima.

U zrakoplovu za Manchester nije bilo ni Axela Witsela i Dan-Axela Zagadoua, koji su već duže vrijeme izvan pogona zbog ozljeda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider