Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije upisao pobjedu

Borimir Perković više nije trener Osijeka: Traže četvrtog trenera u ovoj sezoni

Nakon poraza od Slaven Belupa, Osijek je smijenio Borimira Perkovića.

Borimir Perković (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Borimir Perković više nije trener Osijeka, objavio je slavonski prvoligaš na službenoj stranici.

Nakon ligaškog poraza od Slaven Belupa (2:1), klupsko rukovodstvo dogovorilo je sporazumni raskid suradnje s Perkovićem, koji je momčad vodio u sedam utakmica. Upisao je četiri remija, tri poraza s gol-razlikom 5:10.

"Mogu samo zahvaliti Borimiru Perkoviću na predanosti, energiji i naporima koje je uložio u proteklom periodu, zajedno sa svojim stožerom, kako bismo pokušali zaustaviti negativan niz.

Navijači Hajduka Talijani nakon poraza od Hajduka: "Još se nismo susreli s ovakvim navijačima. Nismo se bojali, ali..." divider

Na žalost, nismo u tome uspjeli i morali smo se okrenuti traženju drugih rješenja kako bismo pokušali izazvati pozitivan šok u momčad i spasiti sezonu koja je od prvog dana krenula u krivom smjeru", rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

"Hvala svima u klubu na povjerenju koje su mi ukazali, otkada sam se počeo baviti trenerskim poslom imao sam želju postati trener Osijeka jer sam ovdje proveo prekrasne igračke dane i zbog toga mi je posebno žao što ova priča nije sretno završila.

Istra - Dinamo Subotnje popodne u Puli bez pogodaka: Istra drugi put u sezoni otkinula bodove Dinamu divider

S moje strane nema ljutnje, sedam utakmica smo bili bez pobjede, bili smo rezultatskoj krizi iako mislim da nismo imali krizu igre. Drago mi je što su se tu pojavili i neki mladi igrači koji su pokazali talent i motiviranost, unijeli dašak dobre energije u momčad i nadam se da će to biti put kojim će Osijek ići. Klubu želim svu sreću u nastavku sezone, zaključio je Perković.

Nakon Nenada Bjelice i Renea Pomsa, Osijek je smijenio i trećeg trenera ove sezone.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider