Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reakcije iz redova Milana

Talijani nakon poraza od Hajduka: "Još se nismo susreli s ovakvim navijačima. Nismo se bojali, ali..."

Juniori Hajduka imali su glasnu podršku navijača u susretu Lige prvaka mladih protiv Milana.

Navijači Hajduka (Foto: Vojko Basic/Cropix)

Juniori Hajduka pobijedili su Milan (3:1) i izborili plasman u finale Lige prvaka mladih, gdje ih čeka nizozemski AZ Alkmaar.

Ignazio Abate, trener juniora Milana, tvrdi da je njegova momčad bila impresionirana atmosferom na stadionu u Ženevi i glasnom podrškom navijača Hajduka:

"Moji su se igrači prvi put susreli s ovakvim navijačima, ali unatoč tome bio je to izjednačen dvoboj u prvih 20, 25 minuta igre", kazao je Abate pa dodao da su primili pogodak u trenutku kada su bili najbolji:

Slavlje igrača Hajduka Mediji iz susjedstva oduševljeni Hajdukom: "Senzacija, nevjerojatno što su napravili. Pregazili su Milan" divider

"U drugom poluvremenu bili smo drskiji, ali kada smo bili najbolji, primili smo gol. Stvorili smo nekoliko prilika, ali primili smo golove koji su se mogli izbjeći. Ovo će nas natjerati da još više rastemo kao momčad. Ne mogu im ništa zamjeriti, ali ostaje gorčina što smo ovako ispali jer su dečki pokazali da imaju kvalitetu za ovo natjecanje."

Čestitao je Hajduku na pobjedi, ali ostaje žal što nisu otišli dalje:

"Mislim da treba biti hladne glave kada se donose bilo kakve ocjene. Ponosan sam na naš put u ovom natjecanju, napravili smo nešto veliko. Još mi je više žao što smo ovako ispali jer smo odigrali izvrsnu utakmicu.

Marko Livaja FOTO Livaja se oglasio nakon velike pobjede juniora Hajduka divider

"Prihvaćamo rezultat, čestitamo Hajduku, ali odlazimo uzdignute glave. Uvjeren sam da smo napravili odličan posao, čeka nas lijepa budućnost. Sada imamo osam prvenstvenih utakmica u kojima moramo izboriti ostanak", zaključio je za MilanTV.

Victor Eletu, mladi veznjak talijanske momčadi, također je komentirao navijače Hajduka:

"Jako teška utakmica, puno duela, bili smo spori u određenim fazama igre. Mogli smo zabiti više golova. Navijači su odigrali svoje. Nismo se bojali, igrali smo hrabro i u Milanovu stilu, ali to nam nije pomoglo.

Hoće li juniori Hajduka pobijediti i AZ u finalu Lige prvaka?

Ukupno glasova:


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider