Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šahovska partija

Subotnje popodne u Puli bez pogodaka: Istra drugi put u sezoni otkinula bodove Dinamu

Istra i Dinamo remizirali su 0:0 na Aldo Drosini u sklopu 30. kola SuperSport HNL-a.

Galerija Istra 1961 - Dinamo Istra - Dinamo Istra - Dinamo Istra - Dinamo

U susretu 30. kola SuperSport HNL-a Istra 1961 i Dinamo su pred 3.340 gledatelja na stadionu Aldo Drosina odigrali 0:0.

Bila je to tvrda i čvrsta utakmica bez previše prilika, a Istra 1961 je veći dio susreta bila posve ravnopravna hrvatskom prvaku.

Mohamed Salah Liverpool pobijedio u sjajnoj utakmici, Leicester trijumfom napustio opasnu zonu divider

Prvu ozbiljniju priliku na utakmici imao je domaćin u 17. minuti. Luka Hujber je s desne strane uputio povratnu loptu u kazneni prostor, natrčao je Advan Kadušić, ali je pucao iznad gola. Istra je zaprijetila i u 30. minuti, ovoga puta pucao je Frano Mlinar, ali niti on nije uspio pogoditi okvir gola.

Dinamu trebalo pola sata da uhvati radnu temperaturu

Dinamo je prvi put zaprijetio u 31. minuti, Josip Drmić je pucao iz teške pozicije, no Lovro Majkić se nije dao iznenaditi. Pet minuta kasnije Robert Ljubičić je uposlio Daria Špikića koji je iz voleja pucao preko gola.

Prvi udarac u nastavku vdjeli smo u 54. minuti, Ristovski je opalio sa 20-tak metara, ali siguran je bio Majkić. U 68. minuti zaprijetio je i Ivanušec, a minutu kasnije kod domaćin i Lisica, ali nije bilo promjene rezultata.

Unai Emery Unai Emery srušio rekord Premier lige i dodatno potvrdio kakav čudesan posao radi u Aston Villi divider

Najbolju priliku u drugom poluvremenu imao je Dinamo u 76. minuti. Ristovski je odlično ubacio s desne strane, a Fran Topić sa sedam-osam metara pucao pored gola.

Tri minute kasnije sjajnu priliku je imao i domaćin. Monsef Bakrar je pobjegao Šutalu, ušao u kazeni prostor iskosa i pucao, no Livakovića je pravovremeno izašao s gola i zatvorio mu kut. Alžirski napadač je možda mogao i uposliti Abdallahija Mahmouda koji se nalazio u sredini.

U završnici susreta Dinamo je pritisnuo, no Istra se uspješno obranila ostavši neporažena u drugom uzastopnom domaćem susretu protiv Dinama nako što je prije mjesec dana slavila s 1:0.

Thomas Tuchel Nastavlja se Bayernov "Highway Tu-chel": Porazom kod Mainza dali veliku priliku Borussiji divider

U subotu se još sastaju Hajduk i Varaždin, dok će u nedjelju igrati Gorica i Rijeka. U petak je Lokomotiva pobijedila Šibenik s 1:0, dok je Slaven Belupo slavio protiv Osijeka s 2:1.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 67 bodova, Hajduk ima utakmicu manje i 13 bodova manje, dok je Rijeka treća sa 41 bodom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider