Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tek mu je 19

Na Hajdukovu adresu stigla ponuda teška više od pet milijuna eura, Jakobušić bez razmišljanja odbio!

Navodno je na Poljud stigla ponuda za Stipu Biuka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nešto više od mjesec dana dijeli nas od početka SuperSport HNL-a, klubovi igraju prijateljske utakmice i pripremaju se za nastavak proljetne polusezone koja kreće ranije nego ikad.

gol expired Mavra donio Žutima veliku pobjedu u Skopju protiv izravnog konkurenta u borbi za ostanak divider

Na takvoj jednoj prijateljskoj utakmici navodno su bili skauti Bordeauxa koji su došli na Poljud provjeriti vještine Stipe Biuka na utakmici protiv Schalkea.

Imali su što vidjeti, Stipe je s 19 godina navukao kapetansku traku, a dobru partiju okrunio pogotkom.

Jelovnik Vatrenih - 3 VIDEO Kuhar reprezentacije otkrio što su Vatreni jeli u Katru: "To je neka mala radost i onda polako stežemo obruč prema utakmici" divider

Nakon utakmice navodno je stigla ponuda posrnulog francuskog giganta vrijedna nešto više od pet milijuna eura, ali Francuzi žele ponuditi 700 tisuća eura za posudbu do kraja sezone uz mogućnost otkupa za dodatnih 4,5 milijuna eura na ljeto.

Krešimir Antolić Ekskluzivno: Dnevnik Nove TV u posjedu maila - "Što ostaje od svetinje ako Dinamo postane Hajduk" divider


Jakobušić i društvo pokazali su da su teški pregovarači te da se Hajdukovi dragulji neće prodavati kao nekada poput Pašalića, Balića, Radoševića i brojnih drugih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider