Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije imao sreće

Legenda HNL-a: "Trebao sam potpisati za Hajduk, a onda je agenta udario automobil"

Bojan Vručina je trebao u Hajduk i Dinamo, ali na kraju je otišao u Njemačku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bojan Vručina u svoje vrijeme je bio jedan od najboljih igrača HNL-a. Igrao je na poziciji napadača u Slaven Belupu čak šest godina.

Vručina je dobrim igrama zapeo za oko čelnicima Hajduka, koji su ga htjeli kupiti, ali veliki transfer mu je propao. Tražio ga je i Dinamo.

Hajduk ga je htio dovesti kao zamjenu za Nikolu Kalinića, no u Split nije otišao jer mu je pred potpis ugovora menadžer imao tešku nesreću.

gol expired VIDEO "Bio sam pijan, zato sam ovo uspio": Bizarna objava Neymara na Instagramu divider

''Bio sam blizu i Dinama i Hajduka. To je bilo aktualno prije odlaska u Njemačku. Tek sam prije dvije ili tri godine i sam sve to saznao preko jednog prijatelja. On je prije nekoliko godina u Splitu bio u društvu gdje je bio taj jedan čovjek koji je inače menadžer, ali ne mogu se sjetiti sada kako se preziva'', rekao je Vručina u Podcast Inkubatoru pa dodao:

''Direktno nisam s tim čovjekom pričao, ali je taj transfer trebao biti završen. No, tog menadžera je tada netko u Splitu udario autom, ozbiljno vam pričam. Nekome sam tada dao autorizaciju da me zastupa i bio je aktualan taj odlazak u Hajduk.

I prije dvije-tri godine mi na WhatsApp on pošalje taj ugovor o zastupništvu koji sam potpisao. On je bio s tim čovjekom i on mu je pokazao taj ugovor. Taj menadžer koji mi je završavao transfer u Hajduk je dvije godine bio u komi zbog te nesreće.

gol expired Milan kiksao u utrci za naslov: Navijači priuštili ponajboljem igraču neugodno iznenađenje prije utakmice divider

I na kraju mi kaže da bi sigurno igrao za Hajduk da njega nije auto udario. Ovo je priča koju nikada nisam rekao jer sam je i sam nedavno saznao. Imam na WhatsAppu poruke. Što se Dinama tiče, to se zna, bilo je ili Mandžukić ili ja, ali zna se kako je to na kraju završilo.''

Vručina je nogomet karijere igrao u dresu Slaven Belupa, u 114 nastupa zabio je 44 golova. Kasnije je nosio dres Duisburga, Hapoela, Panserraikosa, Škendije, Trikala i Rudar Velenja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider