Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema oprosta

Milan kiksao u utrci za naslov: Navijači priuštili ponajboljem igraču neugodno iznenađenje prije utakmice

Navijači Milana nisu zaboravili što im je priuštio jedan od najboljih igrača aktualne momčadi Frank Kessie i dali su mu do znanja što misle o njegovom potezu uoči utakmice s Bolognom u Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ponajbolji igrač Milana Frank Kessie napustio je utakmicu protiv Bologne (0:0) u 31. kolu Serie A poslije 70 minuta bez značajnijeg učinka, ali ne prije nego što je doživio neugodan doček ili možda bolje rečeno "ispraćaj" domaćih navijača.

Igrač Milana zadnjih godina drži ključeve vezne linije i jedan je od motora pokretača igre Rossonera, međutim odlučio je napustiti klub koji je posljednjih nekoliko sezona zvao svojim domom.

Zvižduke Kessieju pogledajte OVDJE.

Otići će na kraju sezone kao slobodan igrač, a navijači giganta iz Grada mode to mu neće oprostiti. Na spomen njegovog imena nekoliko desetaka tisuća navijača glasno ga je izviždalo uoči starta utakmice protiv Bologne u Serie A.

Reba ušao u nastavku, Ibra promašio zicer

Još nema službene potvrde, ali sasvim je izvjesno kako će Kessie nastaviti karijeru u Barceloni s kojom je dogovorio četverogodišnju suradnju tešku šest milijuna eura po sezoni, a navijačima se ponavlja slučaj Giggija Donnarumme, koji je lani također bez eura odštete napustio klub.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić prvo poluvrijeme odgledao je s klupe, a Pioli ga je uveo odmah na početku drugog poluvrmena. Međutim, nije mu bilo dovoljno kako bi utjecao na promjenu rezultata i Rossoneri su ispustili još dva boda u utrci za naslov te dopustili gradskom rivalu Interu da im se primakne na samo bod, dobije li zaostalu utakmicu.

Susret nije mogao prelomiti ni veliki Zlatan Ibrahimović, koji je ušao u igru u 70. minuti, promašio je zicer u sudačkoj nadoknadi i ostalo je miroljubivih 0:0.

Verona došla na sedam bodova od Europe

 

Verona je ranije u ponedjeljak kod kuće pobijedila Genou 1:0.

 

Momčad Igora Tudora je rano došla do vodstva, u petoj minuti je Simeone zabio za 1-0, a to je, kako se pokazalo, bilo dosta za pobjedu.

Verona je sada deveta sa 45 boodva, dok je Genoa 18. sa 22 boda. Večeras zadnju utakmicu 31. kola igraju Milan i Bologna. Milan Badelj je odigrao cijelu utakmicu za Genou.

Rezultati 31. kola Serie A, ponedjeljak:

Verona - Genoa 1:0 (Simeone '5.)

Milan - Bologna 0:0

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider