Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za dnevnik nove tv

Bivši kapetan U19 Hrvatske potvrdio da ozbiljno razmatra interes Srbije: ''Nikad ne znaš što nosi sutra''

Knežević je za Dnevnik Nove TV potvrdio da o njemu najozbiljnije razmišlja o pozivu iz susjedstva.

Bojan Knežević (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Nogometaš Dinama na posudbi u Lokomotivi Bojan Knežević mogao bi zaigrati za reprezentaciju Srbije.

Nekoć velika nada Dinama, a danas 22-godišnjak nosio je dres mlade hrvatske reprezentacije i bio kapetan U19 reprezentacije, ali ne bi imao problema promijeniti dres. Poziv iz Nogometnog saveza Srbije stigao je prije nekoliko dana, a Knežević nam je potvrdio da o njemu najozbiljnije razmišlja.

''Prije par dana dobio sam poziv, ne bi htio imenovati, mislim da je negdje i objavljeno, jesam li zainteresiran nastupati u budućnosti za Srbiju i nositi njihov dres. Na što sam ja prvo rekao, a tako i razmišljam - Hrvatska je moj prvi izbor. Međutim, neću odbiti taj poziv i u budućnosti, nikad ne znaš što će se dogoditi i što nosi sutra, tako da ne isključujem tu opciju'', rekao je Knežević za Dnevnik Nove TV.

Nova TV kontaktirala je Srpski nogometni savez kako bi saznali jesu li naši susjedi zainteresirani za angažman Bojana Kneževića. Odgovor nismo dobili.

Dio srpskih medija objavio je - pozivajući se na izvore bliske nogometnom savezu Srbije - kako oni Kneževića nisu zvali, te nisu zainteresirani za njegove usluge. Sam Srpski nogometni savez nije se još oglasio o ovoj temi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider