Košarka
SPORTOVI
Košarka
zaigrao i šamanić

Dobar prvi nastup Bogdanovića u novom dresu, Lakersi srušili Warriorse

Hrvatski košarkaši pripremaju se za sezonu sa svojim NBA klubovima.

Bojan Bogdanović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Počela je NBA predsezona, a prve nastupe upisali su i hrvatski košarkaši.

Bojan Bogdanović odigrao je prvu utakmicu u dresu novog kluba Utah Jazza. Jazzeri su bili uvjerljivi protiv australskih Adelaide 36ersa (133:81), a hrvatski košarkaš zabio je 10 koševa uz po četiri skoka i asistencije za 20 minuta na parketu.

Jazz je predvodio Tony Bradley s 18 koševa i 10 skokova, dok je Jeff Green dodao 16. Bogdanović je bio jedan od sedam dvoznamenkastih igrača pobjedničke momčadi.

gol expired Ludnica u Bundesligi: Šok u sudačkoj nadoknadi stvorio nevjerojatnu gužvu na vrhu ljestvice divider

Premijerni NBA nastup, ne računajući ljetnu ligu, upisao je i Luka Šamanić za San Antonio Spurse. U porazu od Orlando Magica (125:89) dobio je osam minuta i iskoristio ih za tri koša i tri skoka.

Po imenima najzanimljivija utakmica večeri bio je susret Los Angeles Lakersa i Golden State Warriorsa. Lakersi su slavili 123:101, a istaknuo se zvjezdani dvojac momčadi iz LA-a: Lebron James ubacio je 15 poena uz osam asistencija, dok je Anthony Davis bio najbolji strijelac s 22 koša, čemu je dodao i 10 skokova.

Izlazak Israela Adesanye (Foto: GOL.hr) Spektakularan i do sada neviđeni ulazak u oktogon UFC-ove zvijezde i novog prvaka! divider

Warriorse je predvodio Steph Curry s 18 koševa, dok se najveće ljetno pojačanje D'Angelo Russell nije proslavio s četiri koša (2/9 iz igre).

U preostaloj utakmici večeri Indiana Pacersi pobijedili su 130:106 Sacramento Kingse.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider