Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
90 minuta kaosa

VIDEO Ludnica u Argentini: Boca sve uprskala u zadnjem kolu, naslov joj donio veliki rival River!

Navijači Rivera bijesni su na svoje igrače unatoč pobjede protiv Racinga.

Boca Juniors (Foto: Afp)

Potpuno ludih posljednjih 90 minuta spustili su zastor na nogometno prvenstvo Argentine, Boca Juniorsi trebali su potvrditi naslov u zadnjem kolu na Bomboneri protiv Independientea, međutim nisu uspjeli i ostavili su Racingu priliku za vrh ljestvice u zadnjem kolu. Ovi su samo kod kuće trebali pobijediti Bocinog velikog rivala River, međutim nisu uspjeli…

Racing je u sudačkoj nadoknadi vremena imao penal za pobjedu i posljedično naslov prvaka Argentine, ali promašili su, a u sljedećem napadu River je zabio za 2:1 te gurnuo trofej u ruke velikom rivalu. Utakmica na Bomboneri između Boce i Independientea završila je 2:2, ali kad su stigle vijesti s druge utakmice počelo je ogromno slavlje.

Utakmicu Boce i Independientea pogledajte OVDJE.

Navijači Rivera bijesni su na svoje ljubimce, iako su sinoć pobijedili jer su izravno omogućili ljutitom rivalu naslov prvaka, a trener Marcelo Gallardo morao se pravdati pred svojim tifozima kako su samo „branili klupsku čast“.

"Razumijem kako je dio naših navijača ljutit i frustriran, ali mi smo se borili za naš klub. Sretan sam i ponosan što smo to učinili i to je iznad svih rivalstva. Mirni smo jer nam nitko ne može ništa prigovoriti", oprao je ruke Gallardo po završetku susreta.

Utakmicu Racinga i Rivera pogledajte OVDJE.

Tablica argentinskog prvenstva:

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider