Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskrsnuće Rossonera

Boban nagovarao Modrića da prijeđe u Milan i dobio konkretan odgovor

Zvonimir Boban pokušao je dovesti Luku Modrića u Milan...

Luka Modrić, Zvonimir Boban i Davor Šuker (AFP/GOL.hr)

Legendarni kapetan Vatrenih i novi šef nogometnih operacija Milana Zvonimir Boban pokušao je nagovoriti Luku Modrića da prijeđe u redove Rossonera.

Priču je plasirala talijanska Gazzetta dello Sport, a prenosi je i madridska Marca, koja konstatira kako je Boban dobio negativan odgovor.

Modrić je ne jednom istaknuo kako mu je Boban nogometni idol i uzor. Spomenuo je to i na dodijeli FIFA-ine nagrade The Best. Boban je sjedio u prvim redovima i rasplakao se kada ga je Modrić spomenuo.
Kada je Boban odlučio prihvatiti važnu funkciju u klubu u kojem je ostavio neizbrisiv trag, talijanski mediji raspisali su se o mogućem Bobanovu vrbovanju hrvatskih nogometaša.

Logično je bilo zaključiti da Boban ima odlične kontakte s hrvatskim igračima te da bi to mogao iskoristiti da ih privuče u Milan.
Naravno da je Luka Modrić kao najveća hrvatska zvijezda u fokusu medija. Modrićeva neriješena situacija u Realu bila je povod glasina da bi mogao napustiti Bernabeu.ž

Realu došlo do guše, a Balea baš briga: Evo tko je sve na transfer-listi i koga će ipak zadržati Momčad Real Madrida (Foto: AFP) Slavlje Reala (Foto: AFP) Momčad Real Madrida (Foto: AFP) +3 Rakitić i Modrić (Foto: AFP)

Još prošlog ljeta talijanski mediji spekulirali su kako bi mogao prijeći u milanski Inter. Modrić je dugo šutio, bilo je to prilično simptomatično ponašanje koje je rasplamsalo daljnje spekulacije.

Naposljetku je ostao u Realu. Pisalo se da su se Modrić i Florentino Perez dogovorili, no u međuvremenu još uvijek nije stavio potpis na produljenje ugovora koji mu istječe u lipnju sljedeće godine.

Osim novog ugovora, Modrić očekuje i značajnu povišicu, a kako do toga nikako da dođe, talijanski mediji opet su se raspisali o njegovu mogućem prelasku u Italiju. Ovaj put je najveći favorit Milan. Jasno, razlog je Boban.

Marca piše da od toga nema ništa. Unatoč Bobanu i njegovu utjecaju, Modrić nema namjeru napustiti Real. Aktualni hrvatski kapetan dobio je uvjeravanje Zinedinea Zidanea da ga vidi u udarnoj momčadi u idućoj sezoni, a Perez mu je navodno obećao da će uskoro riješiti pitanje novog ugovora.

Boban je nedavno posjetio Bernabeu i sastao se čelnicima madridskog kluba. Tema razgovora bilo je nekoliko nogometaša Reala. Dani Ceballos navodno je bio glavna meta. Perez je stavio veto na mladog španjolskog igrača. Čini se da se Boban iz Madrida ipak nije vratio praznih ruku. Čini se da je Theo Hernandez blizu prelaska u Milan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider