Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"moro je morao bolje"

Bjelica ponosan na dečke i ono što je Dinamo napravio u Europi: "Tako je moralo biti"

Nakon ispadanja Dinama iz Europe trener Modrih Nenad Bjelica bio je zadovoljan i ponosan na svoje igrače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinama Nenad Bjelica bio je iznimno zadovoljan svojim dečkima nakon poraza od Manchester Cityja 4:1, ali i ispadanja iz Europe. Dogodio se najgori mogući scenarij u posljednjem kolu u kojem je engleski prvak slavio na Maksimiru, a Atalanta u Ukrajini protiv Šahtara.

Je li Dinamo zaslužio prezimiti u Europi?

Ukupno glasova:

"Prvo smo se poluvrijeme odlično držali, fizički parirali i dali gol. Izjednačili su nam iz prve šanse. Zabili su brzo nakon poluvremena i to nas je presjeklo i nakon toga odmah treći. Bilo je sve teže i teže", rekao je za HRT odmah nakon utakmice. 

Dinamo je poveo preko Danija Olma i izgledao je jako dobro, a onda je uslijedio izjednačujući pogodak Gabriela Jesusa.

gol expired Ništa od proljeća u Europi: City teško porazio Dinamo, Atalanta ugasila snove divider

"Lijep gol, lijepa akcija. Htjeli smo igrati cijelu utakmicu kako smo igrali prvo poluvrijeme. Manchester City je fizički superiorna momčad i teško se nositi s takvom momčadi. Kada su izjednačili smo doživjeli mali šok i to nas je poremetilo."

Arijan Ademi je poludio na igrače Manchester Cityja jer je smatrao da nisu poštovali fair-play, s obzirom da su dvojica igrača Dinama ležala na travnjaku.

"Nikola Moro je morao bolje reagirati ako je već ispao. Emira (Dilvera) nema i netko je morao zatvoriti Jesusa na njegovoj poziciji."

gol expired Europska liga bit će zanimljivija nego ikad: Pogledajte tko je (zasad) prošao divider

Ukupno gledajući Bjelica je zadovoljan utakmicom, ali i činjenicom da je trener ovakvog Dinama.

"Zadovoljan sam. Svi su dali svoj maksimum. Ponosan sam što sam trener ove momčadi i na sve što smo ostvarili. Otkada sam stigao ponašaju se nevjerojatno profesionalno. Vratili smo ljude na tribine i da vjeruju u ovaj Dinamo. Vrlo sam zadovoljan sa svima i što ih treniram."

Dinamo je završio svoj europsku sezonu nakon što je Atalanta slavila kod Šahtara s 3:0 i izborila osminu finala Lige prvaka.

"Valjda je tako trebalo biti. Ne znam zašto smo dva puta propustili Šahtar. Možda to bude dobro za nešto kasnije, u idućoj sezoni. Trebamo dalje raditi, biti još konkurentniji i još jači. Ali to je jako teško u ovakvim uvjetima. Uspjeli smo biti konkurentni s momčadima protiv kojih smo igrali."

gol expired Igrači Dinama utučeni nakon ispadanja iz Europe: ''Teška večer, ali ovo je velika ekipa'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider