Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije se vratilo

Igrači Dinama utučeni nakon ispadanja iz Europe: ''Teška večer, ali ovo je velika ekipa''

Dinamo je 24 minute bio u osmini finala Lige prvaka, ali nažalost na koncu je ispao iz Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Porazom od Manchester Cityja, Modri su prekinuli niz bez poraza na stadionu Maksimir koji je trajao 34 utakmice i ispali iz Europe.

"Teška večer. Ispali smo iz Europe. Sretan sam što sam dio ove ekipe. Ovo je velika ekipa i vjerujem da će sljedeće godine biti bolje", izjavio je Arijan Ademi.

Dinamo je odlično otvorio utakmicu i stigao je do prednosti već u 10. minuti fantastičnim pogotkom Danija Olma. Nažalost, City je izjednačio u 34. Minuti.

gol expired Bjelica ponosan na dečke i ono što je Dinamo napravio u Europi: "Tako je moralo biti" divider

"Dobro smo stajali na terenu, nismo im dali puno prostora. Naša dvojica igrača su ležala kada su nam dali pogodak. Nakon toga su preuzeli konce igre i to je bilo to. Nadali smo se da možemo napraviti velike stvari, no oni su pokazali kvalitetu i klasu, te su zasluženo slavili", rekao je kapetan Dinama te nadodao:

"Velika je šteta što nismo prošli. Imali smo prevelikih pehova, pogotovo protiv Šahtara doma. Napravili smo dobar posao i šteta da nismo prošli. Pohvale svim navijačima i hvala im."

Je li Dinamo zaslužio prezimiti u Europi?

Ukupno glasova:

Sličnog razmišljanja je i vratar Dominik Livaković.

''Sve dobro što smo napravili u Ligi prvaka, nažalost, nije nas nagradilo. Izašli smo jako dobro, ali kad smo primili pogodak samo pali. Tu je utakmica otišla na njihovu stranu pa su onda došli i drugi golovi. Mislili smo da će nam se negdje vratiti, ali nije. Ništa, idemo dalje'', zaključio je Livaković.

gol expired Ništa od proljeća u Europi: City teško porazio Dinamo, Atalanta ugasila snove divider

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider