Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Bit će ih još"

Bjelica poludio zbog tumačenja spornog jedanaesterca: "Zar je Mierez trebao ostati bez glave?!"

Osijek u 23. kolu Hrvatski Telekom Prve lige ove nedjelje dočekuje Rijeku.

Pred nogometašima Osijeka je domaći susret s Rijekom u sklopu 23. kolu Prve HNL, a prije nego što se posvetio najavi te utakmice, Nenad Bjelica još se jednom osvrnuo na proteklu prvenstvenu rundu.

Osječani su kao gosti preokretom slavili kod fenjeraša Hrvatskog dragovoljca, a utakmica je prelomljena početkom drugog poluvremena kada je sudac Dario Kulušić nakon intervencije VAR-a dosudio jedanaesterac kojeg je u pogodak pretvorio Damjan Bohar. Upravo je taj trenutak naknadno označen spornim od strane Sudačke komisije koja je u svom redovitom izvještaju navela kako je bilo riječ o neopravdanoj i neočekivanoj intervenciji VAR-a.

Bjelica: Bit će još čudnih i smiješnih objašnjenja

Bjelicu je to posebno razbjesnilo iz razloga jer je akter te situacije, osječki napadač Ramon Mierez, baš zbog tog udarca kopačkom dobio potres mozga.

"Minimizirali su to jer je po njima siva zona, pa VAR nije trebao reagirati. To je za mene smiješno objašnjenje. Pa Ramon se četiri dana nije sjećao ničega, ni rezultata! A oni to interpretiraju da se na snimci ne vidi jačina. Znači, trebao je ostati bez svijesti", zapitao se Bjelica, napomenuvši:

"Čudna su to i smiješna objašnjenja, ali bit će ih još vjerujem."

O utakmici s Riječanima osječki strateg je rekao:

"Pokazali smo se protiv Rijeke u dobrom svjetlu u dvije ovosezonske utakmice, nema razloga da tako ne bude i u nedjelju. Imamo kvalitetnu momčad, vjerujem da ćemo biti bolji od Rijeke."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider