Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobro ih analizirao

Bjelica oprezan uoči utakmice, tražio pomoć od Zekića te spomenuo i Hajduk

Dinamo je otputovao u Gruziju, gdje iz sutra čeka susret sa Saburtalom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad Dinama otputovala je u Gruziju, gdje je u utorak u 19:30 očekuje prva utakmica 2. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv gruzijskog Saburtala.

Trener Bjelica vjeruje u pobjedu, ali je i oprezan.

''Vidjeli smo ne samo na primjeru Hajduka nego i na puno primjera iz prošlih sezona da klubovi kao Barcelona ili Ajax mogu prokockati velike prednosti kada su uvjereni u prolaz'', kazao je uoči puta u Gruziju trener Dinama Nenad Bjelica.

Andrij Ševčenko i Serhij Rebrov (Foto: AFP) Dinamo na Maltežane ili momčad s poznatim imenima: Stižu ukrajinska legenda i poznato HNL lice? divider

"Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo odnijeti pobjedu. Suprotstavljamo se jednoj dobroj momčadi koja već dugo igra u Europi i vjerujemo u nas, dobru formu, kvalitetu i da ćemo se vratiti kao pobjednici. Čuo sam se i s trenerom Šerifa Zoranom Zekićem koji je protiv Saburtala igrao i ispao u prvom pretkolu. Dao mi je dodatne informacije i dodatnu analizu koju su napravili u dvije utakmice, ali i mi smo ih puno analizirali i mislim da ćemo biti dobro pripremljeni za taj susret. Vodim 20 spremnih igrača i to je dovoljno za ovu utakmicu", kazao je Bjelica.

Pobjednik dvoboja između mađarskog Ferencvarosa i mateške Valette bit će mogući protivnik zagrebačkoga Dinama u 3. pretkolu Lige prvaka, ako hrvatski prvak prođe gruzijski Saburtalo, odlučio je danas ždrijeb u sjedištu UEFA-e u Nyonu.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider