Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čestitao protivniku

Bjelica nakon Opatije: "Mi smo najveći hrvatski klub, ne smijemo si dopustiti opuštanja"

Bjelica je poslao vrlo jaku postavu protiv trećeligaša u osmini finala Kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo se bez problema plasirao u četvrtfinale Kupa - s 3:0 su na legendarnoj Kantridi pobijedili Opatiju.

Nije tako Dinamo dopustio dramu kakva se odigrala prije pet godina, kada je Opatija vodila sve do sudačke nadoknade i spornog penala kojim je Dinamo izjednačio i na kraju prošao nakon produžetka.

Nenad Bjelica je pokazao da svaku utakmicu shvaća maksimalno ozbiljno, malo je promiješao sastav, ali igrala je vrlo jaka postava, a od prve minute nastavka ušao je i Dani Olmo.

gol expired Trener Gorice otkrio kako je nadigrao Hajduk; Burić: "Nije mi jasno što se dogodilo u drugom dijelu" divider

"Moramo biti ozbiljni, mi smo najveći hrvatski klub i ne smijemo si dopustiti nikakva opuštanja. Čestitam Opatiji na vrlo korektnoj utakmici, jako je lijepo vratiti se na Kantridu, stadion koji je stvarno poseban. Čestitao bih mojim igračima na dobroj i ozbiljno odrađenoj utakmici. Dali smo šansu nekima koji nisu puno igrali u zadnje vrijeme, igrala su i petorica iz postave protiv Šahtara, mislim da smo time pokazali našu ozbiljnost", rekao je Bjelica.

"Impresionirani smo bili s ulaskom, ali kako je vrijeme odmicalo, mislim da smo pružili dobar otpor", rekao je strateg Opatije Zoran Bogolin.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider