Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U teškoj situaciji

Bjelica na najtežem mogućem ispitu u prvenstvu: “Oni su izraziti favorit, to je naša prilika“

Nenad Bjelica je Union Berlin u prvoj utakmici vodio protiv Brage, a sada mu slijedi težak ispit u prvenstvu.

Nenad Bjelica (Foto: Afp)

Union Berlin, hit prošlogodišnjeg prvenstva nalazi se u teškoj situaciji. Pretposljednja su momčad Njemačke, a dolaskom Nenada Bjelice na njihovu klupu navijači se nadaju preokretu i rastu forme.

Neće to biti nimalo lako obzirom na raspored koji očekuje Union, a prvi od teških ispita za berlinsku momčad biti će susret s Bayernom.

Mislav Karoglan Karoglan komentirao glasine o Selahiju: "Lučić je upitan. Kalinić? Sve ide po planu" divider

Bayern je izraziti favorit, to bi mogla biti naša prilika. Protivniku ne bi trebalo biti tako lako pripremiti se za nas, a sustav trenutno nije problem“, izjavio je Bjelica pred utakmicu na press konferenciji.

U svojoj prvoj utakmici na klupi Uniona Bjelica je odmah promijenio sustav igre te je momčad protiv Brage istrčala u formaciji 4-2-3-1. Pod Ficherom, bivšim trenerom, Union je u pravilu kretao s tri obrambena igrača u posljednjoj liniji i formacijom 3-4-3.

“Moramo vidjeti kako se igrači osjećaju. Bila je to vrlo intenzivna utakmica u Bragi na teškom terenu. Možda ćemo napraviti jednu ili dvije promjene”, rekao je Bjelica te najavio moguće promjene u smislu igračkog kadra.

Domagoj Bukvić Zoran Zekić o Bukvićevoj krizi i situaciji u mladoj reprezentaciji: "Morat ću razgovarati s izbornikom" divider

Rola Josipa Juranovića dolaskom hrvatskog stručnjaka tako se promijenila u nešto defanzivniju, sličnu onoj kakvu bivši igrač Hajduka ima u hrvatskoj reprezentaciji.

Bayern je najteži mogući ispit u njemačkom prvenstvu, a dobar rezultat protiv njih Unionu bi otvorio priliku za bijeg iz zone ispadanja.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider