Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PODIGAO ATMOSFERU

Bjelica može biti zadovoljan, ali mir mu mogu donijeti tek dva susreta u idućih tjedan dana

Union Berlin ispao je iz Europe, ali s optimizmom može gledati prema bližoj budućnosti.

Marie-Louise Eta i Nenad Bjelica (Foto: Afp)

Olimpijski stadion u Berlinu jučer je gorio. Vjerni navijači Uniona nisu prestajali navijati, no nisu uspjeli odvesti svoju momčad prema pobjedi protiv Real Madrida.

No nisu imali što kome zamjeriti. Momci su odigrali sjajno, poveli, nakon preokreta se vratili u utakmicu i krenuli po pobjednički pogodak, no nije Real momčad za vađenja nakon svih kiksova u ranijim susretima.

Bjelica u jako dobroj situaciji

Na kraju su Nenad Bjelica i igrači glasno pozdravljeni, što je samo znak da su navijači zadovoljni onime što su vidjeli te da s optimizmom kreću u nastavak sezone.

Bjelica je prekinuo dugi niz bez pobjede u ligi te izvukao Union iz zone ispadanja, a sad je cilj samo tako nastaviti. Dva susreta prije zimske pauze reći će puno toga.

Već u subotu Union će gostovati kod Bochuma, a onda mu slijedi i domaći susret protiv Kölna. Četiri boda bila bi već sjajan rezime, a uhvati li Bjelica svih šest, moći ćemo reći da Union vjerojatno više nije ugrožen. No treba to ostvariti. Neuspjeh u tim susretima ponovni bi upalio alarm te bi kratke pripreme nakon povratka s odmora svakako tekle u lošijoj atmosferi nego što je trenutačna.

Ovako na prvi dojam se čini da je Union napravio dobar posao angažmanom Bjelice, no tek će idući susreti dati pravi odgovor.

Pogledajte Unionov raspored idućih pet utakmica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider