Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vraća se na klupu

Bjelica iznenadio Nijemce, nisu ga često viđali u ovakvu izdanju: "Bio sam nemoćan"

Nenad Bjelica vraća se na klupu Uniona na utakmici protiv Wolfsburga koji vodi Niko Kovač.

Nenad Bjelica (Foto: Profimedia)

Nenad Bjelica vraća se na klupu Union Berlina, odradio je tri utakmice suspenzije zbog okršaja s Leroyjem Saneom, i čeka ga hrvatski okršaj.

U susretu 21. kola njemačke Bundeslige Bjeličina će momčad ugostiti Wolfsburg koji vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač.

"Bilo mi je teško na tribini. Zadnje što mogu reći momčadi je 35 minuta prije početka utakmice, a onda sam morao nestati. Nemoćan si 90 minuta, moji pomoćnici su sve odradili korektno, osvojili su četiri boda i to je u redu", priznaje Bjelica pred novinarima koje je iznenadio svojim ponašanjem.

"Često izgleda mrko", tvrde novinari njemačkog Kickera koji tvrde da je ovog puta Bjelica bio jako dobrog raspoloženja, nekoliko se puta nasmijao i ostavio pozitivan dojam na okupljene. 

Marko Rog u hrvatskom dresu Talijanski insajder tvrdi da se bivši Vatreni vraća u Dinamo: Hoće li dobiti zeleno svjetlo liječnika? divider

Za takvo što postoji i logično objašnjenje, njegova se momčad nalazi u teškoj situaciji, bore se za goli život u elitnom razredu njemačkog nogometa, a on ne može pomoći momčadi jer mora sjediti na tribini.

Dodajmo kako konferencija za medije nije mogla proći bez pitanja o incidentu na utakmici s Bayernom kad je nasrnuo na Sanea.

"Žalim zbog te scene, ispričao sam se. Interno nismo više pričali o tome, pokušali smo dobro pripremiti momčad", prenosi Kicker riječi hrvatskog stručnjaka.

Union se trenutačno nalazi na 15. mjestu prvenstvene ljestvice s 18 bodova, tri više od Kolna koji se nalazi u crvenoj zoni.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider