Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KOMENTIRAO I TOMIĆ

Nenad Bjelica nakon bolnog poraza: "Očekivali smo ovakav kriterij suđenja"

Nenad Bjelica i Goran Tomić su komentirali slavlje Rijeke protiv Osijeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Rijeke u derbiju su 32. kola Prve HNL kao domaćini na Rujevici svladali Osijek sa 3:1 (2:0), dok su u drugom subotnjem dvoboju Istra 1961 i Lokomotiva igrali 2:2 (1:1).

Golove za Rijeku postigli su Robert Murić (19-11m), Haris Vučkić (36) i Josip Drmić (48), dok je Antonio Mance (65) smanjio na 3:1.

Nakon utakmice svoj komentar su dali Tomić i Bjelica.

''Mislim da smo odigrali najbolja utakmicu ove sezone, zabili smo tri gola i čestitke mojoj ekipi. Cilj i priprema je bila da idemo s tri vezna igrača, htjeli smo uspostaviti dominaciju i kontrolu i uspjeli smo. Taj treći gol je odveo vodu na mlin na našu stranu, a generalno sam jako zadovoljan.

gol expired Zašto Dinamo skriva Čačića? Nisu ga službeno predstavili, predsjednik ne zna razlog divider

Imali smo jako težak period iza nas, nije bilo ugodno, ali drago mi je da smo izašli iz te krize, to nam je veliko samopouzdanje za dalje i za finale Kupa'', rekao je Goran Tomić, trener Rijeke.

''Čestitao bih Rijeci, bili su bolja momčad, zabili su tri, mogli su još. Prvi gol je bio malo upitan, očekivali smo ovakav kriterij suđenja, ali mi smo bili loši, sramotno je kako smo odigrali prvi dio, ali u drugom smo bili malo bolji, ali i puno smo riskirali. Jedna šansa nije iskorištena i idemo dalje.

gol expired Opušteni i razigrani Riječani savladali Osijek te razveselili Dinamo i Hajduk divider

Nismo napravili jedan prekršaj u prvom dijelu, svi smo bili nabrijani, džabe to vikanje u svlačionici kad smo na terenu izgledali kao mali miš. Ovo nije bio naš dan, Rijeka ima visoku kvalitetu u napadu, danas su oni i u obrani bili dominantni'', dodao je Nenad Bjelica.

VIDEO HNL golovi: Rijeka - Osijek 1:0 (Murić)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider