Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakva nesreća

Bizarni crveni karton: Krenuo u dribling po pogodak, par sekundi kasnije ostao u šoku

Pomalo bizarni crveni karton dobio je kapetan Rome Diego Perotti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Komično-bizarna situacija dolazi nam iz Serie A gdje je Roma u četvrtak na svom travnjaku poražena od Udinesea s 2:0. Osim trenera Fonsece koji je protiv najlošijeg gosta u ligi odlučio na travnjak poslati prilično "mršavu" momčad, glavni sukrivac za ovaj poraz je Diego Perotti, koji je u 30. minuti utakmice dobio crveni karton.

gol expired Panika u Barceloni: "Messi prekinuo pregovore, njegov je plan dovršiti svoj ugovor i napustiti Barcelonu" divider

Da stvar bude bizarnija, Perotti je išao u dribling na suparničkoj polovici, štoviše jako blizu Udineseovog šesnaesterca. No, u pokušaju driblinga je nagazio džonom kopačke na nogu suparnika nakon čega mu je sudac pokazao direktni crveni karton.

Ne samo da su igrači Rome ostali u čudu, već i nogometaši Udinesea, koji se nisu nadali ovakvom "poklonu" u trenutku kada je Perotti krenuo u prodor kroz dvojicu igrača. Gosti su u konačnici slavili s 2:0 i primakli se svom cilju - ostanku u ligi.

Perottijev bizaran start za crveni karton pogledajte OVDJE. 

gol expired Katalonci ponovno nezadovoljni suđenjem: "Modrić je mogao dobiti crveni karton. Getafe oštećen za penal" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider