Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ŠTO TOMAS SKRIVA?

Bizarna generalka Osijeka: U Srbiji će iza zatvorenih vrata igrati protiv arapskih prvaka

Prvak Ujedinjenih Arapskih Emirata, Shabab Al Ahli, bit će posljednji protivnik Osijeka prije početka prvenstva.

Stjepan Tomas (Foto: Stjepan Tomas)

Shabab Al Ahli iz Dubaija, aktualni nogometni prvak Ujedinjenih Arapskih Emirata, bit će protivnik nogometašima NK Osijeka u generalci pred početak prvenstva, ali odmah s njim i europskih izazova.

Susret protiv njih odigrat će u Staroj Pazovi, mjestu u Srbiji na pola puta između Novog Sada i Beograda. Domaćin će zapravo biti službeni kamp Nogometnog saveza Srbije, gdje se Osijekovi protivnici nalaze na pripremama.

Utakmica iza zatvorenih vrata

Bit će to 15. srpnja od 17 sati, no bez pristupa gledateljima, ali niti kamerama. Odnosno, utakmica će se odigrati, kako se to popularno kaže, iza zatvorenih vrata.

Pomalo bizarno, no vjerojatno postoje jako dobri razlozi za takvu odluku, iako se oni neće svidjeti svima koji žele vidjeti što Bijelo-plavi mogu ponuditi prije nego krene ono pravo. 

Navijači nisu mogli biti zadovoljni dosadašnjim rezultatima s priprema, no činjenica je da je Stjepan Tomas puno kombinirao i tražio neka nova rješenja te isprobavao određene igrače u nekim novijim ulogama.

Možemo pretpostaviti kako će protiv Shabab Al Ahlija na teren izvesti ono s čime misli napasti Slaven Belupo 22. srpnja, na vjerojatno do kraja ispunjenoj Opus Areni, a takvu posjećenost možemo očekivati i pet dana kasnije protiv mađarskog ZTE-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider