Tenis
SPORTOVI
Tenis
PRIČA O SPEKTAKLU GODINE

Djeca pored Zadra radila su tjelesni u hodniku škole, a onda im se javio Marin Čilić

Gem Set Hrvatska stiže u Zadar, a Marin Čilić će okupiti najveće zvijezde hrvatskog sporta.

Ovo je sat tjelesnog odgoja u Osnovnoj školi Petar Zoranić u Stankovcima.

Da, dobro vidite - umjesto u sportskoj dvorani, nastava tjelesnog odvija se u hodniku škole. Jer, u malenoj općini Stankovci, udaljenoj pola sata od Zadra, dvorane jednostavno - nema.

"Nije normalno, uvijek je mogućnost ozljede veća nego da je tu parket pa je sigurnost na većoj razini.", kaže Šime Kraljević, profesor tjelesne nastave, OŠ Petar Zoranić, Stankovci

Kroz osmijeh će, naravno, sve to prokomentirati djelatnici i učenici škole, jer od plakanja nemaju ništa. Iako su učenice državne doprvakinje u futsalu, u proračunu novca za novu dvoranu nema. Niti za obnovu vanjskog betonca, koji je također dotrajao.

Ivan Perišić Ivan Perišić komentirao Hajdukov video o novom pojačanju i opet zaludio navijače divider

Ivan Lulić, učenik OŠ Petar Zoranić, Stankovci

"Navikli smo na ovo, nismo navikli na bolje pa i ovo nam je dobro. - šta bi tebi značilo da tu naprave teren? - pa puno bi značilo, ne bi bilo ogrebotina, puno zanimljviije i ekipi bi bilo zanimljivije."

Za obnovu igrališta škole u Stankovcima igrat će od nedjelje Marin Čilić i brojne domaće sportske zvijezde - Ivica Zubac, Dario Šarić, braća Sinković - svi će oni uzeti reket u ruke i zaigrati na trećem po redu humanitarnom spektaklu Gem, Set, Hrvatska!

Nakon Zagreba i Petrinje, spektakl seli u Zadar, a na Višnjiku traju posljednje pripreme i ušminkavanje terena.

"Prodaja karata ide odlično, ova tribina u pozadini nam je rasprodana, ostalo nam je još nešto sitno mjesta na mjestima koja su iza osnovne linije, tako da pozivamo sve da osiguraju to na vrijeme'', kaže David Milić iz Zaklade Marin Čilić

Sve kreće u nedjelju poslijepodne kada je na rasporedu kids day. Humanitarni spektakl u Zadru slijedi u ponedjeljak, a ako već ne iz prvih redova, pratite ga samo na Doma TV-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider