Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Promjene u Hajduku

Bivši splitski gradonačelnik nakon smjene Jakobušića: "Teško će pronaći gospodina poput Lukše"

Nadzorni odbor Hajduka je smijenio predsjednika Lukšu Jakobušića.

Lukša Jakobušić (Foto: Niksa Stipanicev/Cropix)

Nakon poraza od Rijeke kojim su definitivno ispali iz utrke za naslov prvaka, Nadzorni odbor Hajduka je smijenio predsjednika Lukšu Jakobušića.

U sezoni u kojoj se ciljalo na najviše domete, Bijeli su u razmaku od samo nekoliko dana ostali bez prvenstva i Kupa, tako da su se na Poljudu odlučili za kadrovske promjene, i to odmah.

Očekivala se smjena trenera Mislava Kargolana, ali ne i Jakobušića što je mnoge iznenadilo. Među njima je i bivši splitski gradonačenik Andro Krstulović Opara koji je imao prilike surađivati sa sada već bivšim predsjednikom splitskog kluba te za njega ima samo riječi hvale:

"Fala Vam predsjedniče.

Bilo mi je zadovoljstvo surađivati s Vama na korist Hajduka. U mojemu mandatu gradonačelnika sam imao 4 predsjednika (Kos, Huljaj, Brbić, Jakobušić) i 10 trenera. Dolaskom gospara Lukše Jakobušića za predsjednika konačno je počelo uzdizanje Kluba.

Brige gradonačelnika kao predstavnika najvećeg vlasnika su s predsjednikom Jakobušićem prestale. Radosno sam dolazio kao navijač (nikad u ložu a vrlo rijetko u Bijeli salon). Bit će im teško pronaći gospodina poput gospara Lukše.

Hvala Vam šjor Lukša", poručio je Krstulović Opara na Facebooku.

Dodajmo kako će Jakobušića naslijediti Marinka Akrap, ali samo privremeno do dolaska novog predsjednika. U javnosti se već počelo baratati s određenim imenima, a kao favorit za predsjednika Hajduka spominje se Josip Pavić.

Navijači Zrinjskog FOTO Rastu tenzije u Mostaru: Navijači Zrinjskog napadnuti pred derbi, ostali bez gotovo svih transparenata divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider