Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''On donosi nove metode''

Bivši Kovačev pomoćnik o pričama koje kruže: ''To su besmislice. Uskoro će sjesti na klupu velikog kluba''

Kovačev pomoćnik iz reprezentativne ere oglasio se o oktazu hrvatskom treneru u Bayernu.

Goran Lacković (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Njemački velikan Bayern bez trenera će dočekati utakmicu Lige prvaka protiv Olympiakosa. Nakon što je Niko Kovač s Bayernom dogovorio sporazumni raskid ugovora, momčad je preuzeo pomoćnik Hans Flick.

Za to vrijeme njemački mediji bave se mogućim nasljednicima, a o odnosu Nike Kovača s igračima kruže razne priče. U trenerske metode bivšeg hrvatskog izborika ne sumnja njegov pomoćnik iz reprezentativne ere Goran Lacković, koji je prokomentirao situaciju za Dnevnik Nove TV.

"Naravno da kao svaki trener želi disciplinu, ali Niko, kao što uvijek napominje, sam je bio igrač, puno razgovara s igračima, zna što igrači žele i kako žive u vrhunskom nogometu , tako da su to besmislene priče. On donosi neke nove metode, apsolutno suvremenog nogometa i nije ni slučajno da je osvojio tri titule u prvoj godini u Bayernu'', rekao je. 

Nenad Bjelica (Photo: Filip Kos/PIXSELL) Ovo je dokaz da Europa konačno ozbiljno shvaća Modre: Bjelica može napraviti što nikome nije uspjelo divider

Poznavajući sve Kovačeve profesionalne i ljudske kvalitete, Lacković oko njegove trenerske budućnosti nema nikakve dvojbe.

''Mislim da će Niko vrlo brzo zasjest na klupu nekog velikog kluba europskog kluba, kao što i zaslužuje. Ponavljam da je to čovjek koji je vrlo sistematičan, vrlo sustavan u svojim nogometnim razmišljanjima , tako da očekujem vrlo brzo da će ga veliki klubovi zvati'', zaključio je.

Borussia Dortmund slavi gol (Foto: AFP) Veliki preokret u Dortmundu: Borussia šokirala Inter! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider