Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srušili su Messijevu ekipu

FOTO Bivši HNL-ovac proslavio osvajanje kupa u društvu Jamesa Hardena

Ibrahim Aliyu dobio je šest minuta u finalnom susretu kupa protiv Inter Miamija.

Lukas Grgić i Ibrahim Aliyu (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

U finalnom susretu US Open kupa nogometaši Houstona su s 2-1 pobijedili Inter Miami za koji nije zaigrao ozlijeđeni argentinski majstor Lionel Messi.

Igrači Houstona prema osvajanju trofeja uvelike su zakoračili u prvom poluvremenu nakon kojeg su imali vodstvo 2-0. U 24. minuti Griffin Dorsey je postigao prvi pogodak, dok je u 33. Amine Bassi realizirao jedanaesterac za 2-0 kluba iz Teksasa koji je potpuno dominirao tijekom prvih 45 minuta.

Oleksandr Aliyev Spasio život bivšem igraču Hajduka pa otkrio: "Jedne noći sam izgubio 110 tisuća dolara u kasinu" divider

U nastavku utakmice Miami je tek uspio smanjiti, ali ne i ugroziti pobjedu suparnika. U 92. minuti Josef Martinez je postigao počasni pogodak za Inter.

Houston je time osvojio svoj drugi US Open kup trofej u povijesti, a u finalnom susretu svoju je minutažu dobio i Ibrahim Aliyu, bivši nogometaš Lokomotive koji je u travnju ove godine preselio u američki MLS za odštetu od 2,1 milijuna eura.

Nigerijski nogometaš je tri godine nosio dres Lokosa, a osvajanje prvog pehara u karijeri proslavio je u društvu NBA zvijezde Jamesa Hardena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider