Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve se promijenilo

Bivši igrač Liverpoola završio u bolnici na Božić, otkrili mu rijetku bolest: "Tijelo mi se gasilo"

Jay Spearing je upisao 55 nastupa za prvu momčad Liverpoola.

Jay Spearing (Foto: Instagram/Jay Spearing/Screenshot)

Jay Spearing je bivši igrač Liverpoola, upisao 55 nastupa na za prvu momčad, koji danas obnaša ulogu trenera momčadi Redsa do 18 godina.

Na Božić je završio u bolnici, ali i naslovnicama tamošnjih medija. Liječnici su mu dijagnosticirali Addisonovu bolest, koju ima svega nekoliko pojedinaca na 100 tisuća ljudi. Radi se o hormonalnom poremećaju koji nije opasan po život, ali se može liječiti.

"Bio je to moj prvi slobodan Božić u posljednjih 17 godina, izgledao je drugačije nego što sam planirao. Nakon pretraga su mi rekli da moram biti hitno hospitaliziran prije nego što se moje tijelo počne gasiti. Bio sam nekoliko sati ili dana udaljen od adrenalinske krize", napisao je Spiring na Instagramu pa dodao:

gol expired Haalandovi rekordi više nisu ništa novo, no ovaj jučer postavljen zvuči najimpresivnije dosad divider

Nakon dodatnih pretraga dijagnosticirana mi je Addisonova bolest. Trebalo mi je malo vremena da postanem svjestan što to znači, ali zahvalan sam što je dijagnosticirana jer ju sada mogu kontrolirati i liječiti se.

Kada malo bolje razmislim, ignorirao sam simptome i promjene na tijelu više od godinu dana, ali supruga me nagovorila da odem na pregled", otkrio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider