Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oporavio se od ozljede

Bivši igrač Hajduka i miljenik Torcide zaigrao nakon tri godine pauze i skoro zabio pogodak!

Franck Ohandza, bivši napadač Hajduka vratio se nogometu nakon tri godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Franck Ohandza, bivši nogometaš Hajduka zaigrao je nakon gotovo tri godine pauze.

Kamerunski napadač trenutno nosi dres kineskog drugoligaša HLJ Ice Cityja, koji je danas slavio na gostovanju kod Shanghai Jiading Huilong s 3:2.

Ušao je Ohandza pred kraj susreta, u 81. minuti, i nakon dugo vremena zaigrao u službenoj utakmici. Nije mu puno trebalo da pokaže svu raskoš svog nogometnog talenta. Umalo je postigao pogodak, ali lopta je odsjela na gredi.

gol expired Što se događa s hrvatskim sucima? Sudio Hajduku i Gorici pa ga maknuli treći put ove sezone divider

31-godišnji Kamerunac bio je bez kluba od prvog dana 2020. godine, a posljednju je utakmicu odigrao prije dvije godine. Odnosno, u kolovozu 2019. godine kada je upisao 14 minuta u susretu kineske Superlige između Henana i Jiangsua.

Tek u travnju ove godine pronašao je novi klub, potpisavši za HLJ Ice City do kraja ove godine. Nažalost, zbog čestih ozljeda nije uspio zaigrati na još višem nogometnom nivou, ali ono što je pokazao u dresu Hajduka osiguralo mu je božanstveni status kod navijača.

Sjajnim igrama u dresu Hajduka zaradio velike simpatije navijača, ali i znakoviti nadimak "Zolja". Poljud je napustio u zimu 2018. godine kada je potpisao za kineski Shenzhen, koji je "iskeširao" 1,2 milijuna eura za njega.

Ukupno je za Hajduk upisao 68 nastupa, 26 pogodak i 12 asistencija.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider