Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bivši kapetan

"Želim da sanjaš tu djecu": Bivša supruga brutalno prozvala Ukrajinca koji i dalje radi u Rusiji

Bivša žena kritizirala je Anatolija Timoščuka jer još uvijek nije osudio rusku invaziju na Ukrajinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su brojni ukrajinski nogometaši prozvali Anatolija Timoščuka, bivšeg kapetana jer još uvijek nije osudio rusku invaziju na Ukrajinu, sad se javila i njegova bivša supruga Nadežda Navrockaja.

Navrockaja je na Facebooku objavila status u kojem je oštro kritizirala bivšeg supruga koji danas radi kao pomoćni trener u ruskom Zenitu, klubu iz Sankt Peterburga, čiji je navijač Vladimir Putin, a koji simpatiziraju i brojni drugi ruski političari i tamošnji uglednici.

Brutalna prozivka na Facebooku

"Pogledaj, ovo su naša ukrajinska djeca. To su ista djeca kao tvoja djeca i njih svakodnevno ubijaju ljudi kojima ti liž** dupe. I ti ubijaš tu djecu, zajedno s njima", napisala je pa nastavila.

gol expired Sve više ruskih sportaša okreće leđa Putinu: Tenisačica oduševila porukom za Ukrajinu divider

"Kad jedeš nekoliko puta u restoranu, hraniš svoje kurve i popove. Kad radiš, kupuješ odjeću ili točiš gorivo, svaki dan plaćaš porez ubojicama koji koriste tvoj novac kako bi kupili oružje i ubili našu djecu".

"Želim da sanjaš ubijenu djecu"

"Upravo to sam ti rekla 2014. godine, ali ti si izabrao tako živjeti sve ove godine i uživati u patnji svoje djece. Lagao si meni, ali i svima oko sebe. Ti i tvoj otac ste uvijek govorili da ste za pravdu. Misliš li da je ubijanje naše djece pošteno? Mogao si raditi bilo gdje u svijetu? Zašto još uvijek plaćaš za ubijanje naše djece?

Jednom si mi rekao da sam vještica, pored svih ostalih gluposti, ali znaš želim ti, kao i svaka druga ukrajinska majka, da sanjaš ubijenu djecu svaki put kad zaspiš", zaključila je Navrockaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider