Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šokira ga i Enrique

Bivša francuska zvijezda oplela po Mbappeu: "To što radi je skandal, pravi cirkus"

O Mbappeovoj trenutačnoj situaciji razgovaralo se i u popularnom francuskom podcastu Rothen s’enflamme, koji vodi Jerome Rothen, bivši krilni napadač PSG-a i francuske reprezentacije, a svoje mišljenje izrekao je Christophe Dugarry, koji je nekoć bio napadačka zvijezda francuske reprezentacije, Milana i Barcelone.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Ponašanje Kyliana Mbappea i spekulacije o tome gdje će nastaviti karijeru po završetku sezone glavne su teme u Francuskoj. Sapunica traje već mjesecima i još nije zaključena, iako španjolski mediji guraju tezu da su se Real Madrid i Mbappe već dogovorili.

Izbori u Dinamu Oglasila se lista Dinamovo proljeće: ''To nije Barišićeva lista, ti ljudi nisu preletači'' divider

No stvar je još uvijek maglovita. Treba se prisjetiti da su Španjolci i prije dvije godine trubili da Mbappe sigurno dolazi u Real, pa je na kraju ipak odlučio produljiti s PSG-om.

Francuski mediji prate svaki korak, potez i gestikulaciju pariške superzvijezde. Podjednako budno situaciju prate i madridski mediji na čelu s Marcom i Asom.

Ugrožen lov na Zlatnu loptu

Marca tvrdi da Mbappe plaća visoku cijenu jer mu je ugrožen lov na Zlatnu loptu. Mbappe je postigao 32 gola u 33 utakmice ove sezone i vjerojatno je mogao zabiti još koji pogodak više da ga Luis Enrique u posljednjim ligaškim utakmicama nije mijenjao.

Madridski dnevnik tvrdi da nije sigurno ni koliko će igrati protiv Real Sociedada u večerašnjem okršaju u San Sebastianu za četvrtfinale Lige prvaka.

Anton Matković i Ivan Nevistić "Osijek mi je izgledao kao Dinamo, a Dinamo kao Osijek" divider

"Na ovaj način neće doći sretan kraj između Enriquea i Mbappea. Iako bi bilo normalno očekivati da najveća zvijezda momčadi bude glavno oružje u uzvratu, nakon posljednjih izjava trenera PSG-a to se nitko ne usudi jamčiti", piše Marca i nastavlja:

"Nakon što ga je mijenjao u posljednje dvije ligaške utakmice, prvo u 64. minuti, a potom i na poluvremenu u Monacu, Enrique nije želio ništa obećati iako se radi o Ligi prvaka", ističe Marca.

Enrique i Mbappe na ratnoj nozi

Na pitanje može li se očekivati da će mijenjati Mbappea i u Ligi prvaka, španjolski stručnjak je lakonski odgovorio:

"Možda da, možda ne, tko zna."

Odgovor je to koji sugerira da su trener PSG-a i Mbappe na ratnoj nozi. PSG je pobijedio u prvoj utakmici s 2:0 i lako je moguće da će Enrique kalkulirati. Očito je da je španjolski trener dobio odriješene ruke i ima podršku predsjednika PSG-a Nassera Al-Khelaifija.

O Mbappeovoj trenutačnoj situaciji razgovaralo se i u popularnom francuskom podcastu Rothen s’enflamme, koji vodi Jerome Rothen, bivši krilni napadač PSG-a i francuske reprezentacije, a svoje mišljenje izrekao je Christophe Dugarry, koji je nekoć bio napadačka zvijezda francuske reprezentacije, Milana i Barcelone.

Dugarry: "To što Mbappe radi je skandal"

Poslovično na jeziku britki Dugarry misli da Mbappe nije isključivo odgovoran za sagu koja je u tijeku, ali ipak ga kritizira i očekuje neke odgovore.

"To što Mbappe radi je skandal. On je kapetan momčadi, kapetan francuske momčadi, nema razloga tako se ponašati. Luis Enrique ima pravo staviti ga, ali i ne mora. Radi te neke stvari: selfieji, pobjednički krug, kakav je to cirkus? Kakve su to gluposti?" grmi Dugarry, koji ne štedi ni Enriquea.

"Prvi put u PSG-u trener ima muda izvaditi Mbappea. Mislim da mu se ne sviđa. Luis Enrique, to je šteta, ali uvijek je provokativan. No šokiraju me njegova objašnjenja. Tri mjeseca, a on ništa ne planira. Je li vaša momčad bolja bez Mbappea? Pokažite nam to", poručio je bivši francuski napadač.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider