Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Neshvatljive pogreške''

Bišćan nezadovoljan remijem, Burić smatra da je pravedan rezultat: ''Tužni smo i razočarani''

Rijeka i Hajduk odigrali su utakmicu bez pobjednika, a na kraju zadovoljniji može biti gostujući trener Damir Burić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je dobro otvorila utakmicu protiv Hajduka, stvarala probleme visokim presingom i povela povratničkim golom Andrijaševića. Nakon toga su domaći mogli i povećati prednost, ali greda Andrijaševića i stativa Halilovića spasili su Hajduk.

''Nismo zadovoljni, tužni smo i razočarani jer bili smo bliže pobjedi. Imali smo dovoljno šansi da zabijemo gol kojim bismo prelomili utakmicu. Kasnije smo se povlačili, nismo ih uspjeli držati dovoljno daleko od našeg gola i jedna lopta je ušla, možda ona koja je djelovala najmanje opasno, ali to je tako. Da smo zabili drugi gol, najvjerojatnije bi bilo gotovo'', izjavio je Bišćan nakon utakmice pa pohvalio Andrijaševića:

''Vidjelo se koliko je puno donio kvalitete, konkretnosti i efikasnosti. On će puno značiti za našu momčad. Nažalost, taj njegov gol nije bio dovoljan, ali nadam se da će suigrači uz njega biti bolji.''

gol expired Hajduk dalekometnim projektilom poništio povratnički gol Andrijaševića i spasio se poraza u Rijeci divider

Trener Hajduka Damir Burić morao je reagirati na poluvremenu, ali pogodio je i kasnije s izmjenom.

''Svako dodavanje nam je bilo predugo, imali smo nevjerojatno puno grešaka. Na poluvremenu smo razgovarali da ne možemo tako nastaviti. U drugom dijelu je bilo puno bolje, imali smo dobar protok i dobru poziciju u međuprostorima, ali opet nam je falilo zadnje dodavanje. Veselim se zbog Teklića koji ima stvarno dobar šut. Podjela bodova je zaslužena, a mi smo u prvom dijelu imali za mene neshvatljive pogreške'', objasnio je Burić.

Vrijednosti momčadi u Ligi prvaka (GOL.hr) Pogledajte koje su šanse Dinama u Ligi prvaka: Samo šest posto za senzacionalni uspjeh divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider