Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ljutiti slaven

Bilić žestoko napao nositelje TV prava: Nogomet mora biti dostupan svima, to je sport radničke klase

Bilićeve izjave svidjele su se navijačima širom Engleske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slavenu Biliću nikako da krene u Premierligi. Njegov WBA nakon pet kola i dalje ne zna za pobjedu. Bilić je u Premierligi upisao dva remija i tri poraza, a posljednji remi došao je jučer protiv Burnleya (0:0).

Bilić nije sretan

''Nisam potpuno sretan jer smo željeli pobijediti prvi put u sezoni. Momci su napravili sve, bio sam pozitivan u svlačionici i na ovome moramo graditi put prema pobjedi. Igrali smo dobro, napravili smo dovoljno šansi da zabijemo i nismo primili gol, a oni su imali nekoliko šansi. To smo mi u ovom trenutku, borimo se, rad mojih igrača bio je nevjerojatan protiv Southamptona, a i protiv Burnleyja je bio dobar, ali očito ne dovoljno za pobjedu'', rekao je hrvatski trener nakon remija.

gol expired Ibrahimović uhvaćen kako govori bosanski na terenu: Milan objavio snimku divider

Bilić je vidno bio ljutit i na nositelje TV prava u Engleskoj koji naplaćuju 15 funti za prijenos utakmice.

''Nogomet nije polo ili golf. To je novac navijača, nije moj. Nogomet ne bi trebao biti besplatan, ali bi trebao biti dostupan. To je sport za mase, sport radničke klase koja bi si ga trebala moći priuštiti'', istaknuo je Bilić.

WBA u idućem kolu igra protiv Brightona koji ima dva boda više od Bilićeva kluba.

Bilić je si ispunio dvije želje, doveo je iskunog Branislava Ivanovića i hrvatskog veznjaka Filipa Krovinovića, no na zimu će morati razmisliti o novim pojačanjima ako želi ostvariti dobar rezultat u Premierligi.
 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider