Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"odlazim uzdignuta čela"

Bilić se oglasio emotivnom porukom nakon kontroverznog otkaza: "Jako sam razočaran"

Bilić je završio svoj mandat na klupi engleskog prvoligaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić napustio je klupu West Bromwich Albiona, a na nju će sjesti Sam Allardyce.

Navijačima i cijeloj engleskoj nogometnoj javnosti nije dobro sjeo otkaz omiljenom hrvatskom treneru. Prevladava mišljenje da za predzadnje mjesto nije kriv Bilić, nego kineski vlasnik kluba koji je bio poprilično škrt na novcu za pojačanja ovog ljeta.

Upravo vlasnik Lai Gouchan "upakirao" je otkaz Biliću, iako su praktički svi ostali bili za njegov ostanak, pišu engleski mediji. O svemu se priopćenjem oglasio i sam Bilić.

"Jako sam razočaran što moram napustiti WBA. Čast mi je bila voditi ovaj posebni klub s punom posvećenošću. Volio bih zahvaliti svim igračima i svom vrijednom stožeru. Jako sam ponosan što smo osigurali automatski ulazak u Premierligu prošle sezone.

gol expired Navijači Biliću posvetili transparent ispred stadiona: Ovo sve govori o otkazu koji je mnoge naljutio divider

Šteta je što naši vjerni navijači nisu bili s nama u tom trenutku. U godini koja je mnogima bila teška posebni navijači bili su uz nas cijelo vrijeme. Moj stožer i ja sretni smo što smo imali privilegiju služiti im.

Uživali bi u nekim našim sjajnim izvedbama u kojima smo pokazali koliko želimo uspjeti. Na kraju mi je žao što se stvari nisu razvijale kako smo htjeli, ali odlazim uzdignuta čela, sa sjajnim uspomenama koje ću uvijek čuvati.

Žao mi je što se ne mogu oprostiti od svih na pravi način na stadionu Hawthorns. Klubu iskrenu želim sve najbolje u budućnosti", stoji u poruci. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider