Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bijesni su na krivca

Navijači Biliću posvetili transparent ispred stadiona: Ovo sve govori o otkazu koji je mnoge naljutio

Navijači engleskog prvoligaša tužni su jer se rastaju od svog hrvatskog trenera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić više nije trener West Bromwich Albiona. Hrvatski strateg dobio je otkaz u srijedu, dan nakon senzacionalnog remija protiv Manchester Cityja.

Otkaz je ujedinio praktički cijelu englesku nogometnu javnost koja je stala na Bilićevu stranu. Otokom vlada konsenzus da Bilić nije zaslužio otkaz te da je radio što je mogao s poprilično slabom momčadi za premierligaške standarde.

Za njegov ostanak bili su praktički svi u klubu - osim kineskih vlasnika. Dan kasnije navijači su odlučili ostaviti prigodnu poruku njihovu sada već bivšem treneru.

gol expired Okršaj Mourinha i Kloppa na Anfieldu: Jose otkrio što se dogodilo, Redsi sprdaju Portugalca divider

"Oprosti, Slav. Lai van", napisali su, misleći na klupskog vlasnika Laija Guochuana.

Lai je klub kupio 2016. dok su bili u Premierligi. Bila je to vrlo uspješna sezona koju su završili na 10. mjestu. Lai je navijače častio pićima i šalovima, ali idila nije trajala dugo. Već sljedeće sezone WBA je ispao u drugoligaško društvo, a za klub su se počele vezati razne kontroverze i skandali.

Bilićev dolazak prošle sezone vratio je sretne dane i prvu ligu na Hamptons, ali sada ih, nakon što Lai nije baš puno investirao u momčad, čeka borba za ostanak, u kojoj će ih voditi dežurni engleski vatrogasac Sam Allardyce.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider