Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uveo ih je u elitu

Službeno: Slaven Bilić dobio otkaz na klupi engleskog prvoligaša

Bilić je ostao bez kluba. Igrači su htjeli da ode?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić dobio je otkaz na klupi WBA-a, objavio je engleski prvoligaš.

''West Bromwich Albion danas se razišao s glavnim trenerom Slavenom Bilićem. Pomoćni treneri Dean Računica, Danilo Butorović i Julian Dicks također su napustili klub. Albion želi zahvaliti Slavenu i njegovu trenerskom osoblju na rezultatima i izborenoj Premierligi. Klub više ništa neće komentirati'', objavio je WBA na službenim stranicama.

gol expired Amerikanci napadaju Dončića zbog debljine, on im sjajno odgovorio divider

Slavni hrvatski nogometaš na klupu engleskog prvoligaša stigao je 2019. godine i u prvoj sezoni odveo WBA među elitu, no zbog lošeg početka sezone među najjačima dobio je otkaz.

Igrači htjeli da ostane

Kako prenose engleski mediji, nogometaši engleskog kluba htjeli su da Bilić ostane njihov trener, ali bogati kineski vlasnici odlučili su da mora otići.

Limitirana ekipa

Engleski mediji tvrde da Bilić nije kriv za loše rezultate u Premierligi. Slaven nije uspio dovesti zvučna pojačanja u borbi za sredinu ljestvice, a ovaj igrački kadar borit će se za ostanak u prvenstvu.

Bilić je htio dovesti nekoliko igrača koji bi mu sigurno rezultatski pomogli, ali čelnici kluba nisu mu dali otvorene ruke. WBA je klub koji je na transfere potrošio znatno manje od drugih engleskih klubova ove sezone.

gol expired Zidane izjavom izazvao polemiku: "Benzema je najbolji francuski napadač u povijesti!" divider

WBA nakon 13 kola pod Bilićem ima samo jednu pobjedu, osam poraza i četiri remija, a zadnji remi protiv Manchester Cityja dao je nadu navijačima u bolje sutra, ali danas je stigao novi šok i otkaz Biliću, kojeg su navijači obožavali.

Ikona navijača

Zahvaljujući dobroj sezoni u drugom rangu engleskog nogometa Bilić je postao ikona navijača, čak su mu posvetili i pjesmu, a hrvatska zastava redovno je bila na tribinama dok je igrao WBA.

Bilić je nakon bogate igračke karijere postao trener, a vodio je Hajduk, Lokomotiv, Bešiktaš, West Ham i Al-Ittihad, a bio je i izbornik hrvatske reprezentacije.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider