Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na to je pozivao klopp

FA kup odrekao se prepoznatljive tradicije: Sljedeće sezone u novom ruhu

FA je povukao potez koji su mnogi priželjkivali.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski nogometni savez (FA) objavio je u srijedu kako sljedeće sezone u FA kupu neće biti ponovljenih utakmica u slučaju neodučenog ishoda kako ne bi dolazilo do prevelikog zgušnjavanja rasporeda.

"Kako bismo pomogli u olakšavanju pritiska na raspored, u sezoni 2020./2021. neće biti ponavljanja utakmica", objavio je FA.

Kujundžiću izvukli fotku staru 15 godina Izvukli mu prastaru fotku: Pogledajte kako je hrvatski borac uzvratio kontrom u studiju divider

Već se neko vrijeme priča o modernizaciji tog natjecanja, a jedan od najglasnijih kritičara, koji je pozivao baš na ukidanje ponovljenih utakmica, bio je i Jürgen Klopp.

"Ponovljene utakmice? Uvedite penale. Argument za ponovljene utakmice jest da tako slabije momčadi imaju više šanse ako se ponovljena utakmica igra kod njih. Dajte im onda domaćinstvo. Idemo igrati kod njih, ako nas dobiju, čestitat ćemo im i idemo dalje", rekao je početkom godine.

Nova sezona u najstarijem nogometnom natjecanju na svijetu započet će 1. rujna, samo mjesec dana nakon što je odigran finalni susret prošle sezone u kojemu je Arsenal svladao Chelsea sa 2:1.

gol expired Xavi otkrio kako su propali pregovori za preuzimanje Barcelone: "Nakon toga mi se nisu javljali" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider