Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NOVA AVANTURA

VIDEO Ante Rebić službeno predstavljen u klubu možda i najvatrenijih navijača na svijetu

Ante Rebić potpisao je ugovor s Beşiktaşem, što je turski velikan službeno obznanio na svojim web-kanalima.

Ante Rebić (Foto: screenshot)

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić potpisao je ugovor s Beşiktaşem, nakon čega je potvrđen kao novi član velikog turskog kluba iz Istanbula.

29-godišnji Rebić dolazi iz Milana kao slobodan igrač, nakon što mu je obznanjeno da u klubu više ne računaju na njega. Turci su podosta rano krenuli po njega, a sad su taj transfer napokon i dovršili.

Dvije sjajne pa dvije sezone za zaborav

Rebić je u Milanu proveo četiri sezone, zaigrao je u 123 utakmice te u njima postigao 29 pogodaka i upisao 17 asistencija.

Joško Gvardiol i suigrači VIDEO Suigrači se neslano našalili s Gvardiolom, navijači Cityja tvrde da su ga mogli ozlijediti! divider

Najbolja sezone svakako mu je bila 2020./2021., kad je u Serie A upisao 11 pogodaka i sedam asistencija. Ipak, nakon toga se u šampionskoj, ali i prošloj sezoni, u kojoj je Milan dogurao do polufinala Lige prvaka, baš i nije naigrao.

Prije Milana igrao je za Eintrach Frankfurt, Veronu, Leipzig, Fiorentinu i RNK Split.

Igrat će pred vatrenim Çarşıma

U Istanbulu ga čeka borba za nacionalne trofeje, ali i po mnogima najluđi i najvatreniji navijači na svijetu. Onaj tko postane njihov ljubimac automatski ima velike privilegije, no zamjeriti se Çarşıma najčešće znači i napuštanje kluba.

Borac kao Ante mogao bi imati jako dobar odnos s njima, a uskoro bi trebao i prvi put nastupiti u dresu svoga novog kluba.

Ispod teksta pogledajte kako ga je Beşiktaş predstavio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider