Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mario ne zaboravlja

VIDEO Turski velikan imao 3:1, a onda je u igru ušao Mario Balotelli: Vrhunski zabio pa se obračunao s trenerom

Mario Balotelli je ovog ljeta stigao u Tursku, a na vatrenom gostovanju odigrao je sjajnu partiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sinoćnjem susretu 6. kola turskog nogometnog prvenstva Bešiktaš je na domaćem terenu ugostio novopečenog prvoligaša Adana Demirspor. 

Nakon nešto više od 50 minuta igre već je bilo 3:0 za domaću momčad, koja je sigurno plovila prema nova tri boda. Dašak nade slabašnim gostima dao je Vargas pogotkom u 60. minuti, a onda je u igru ušao Mario Balotelli.

Super Mario je ovog ljeta stigao u redove turskog prvoligaša nakon epizode u Monzi, koja nije uspjela izboriti plasman u elitni rang talijanskog nogometa.

Ovo mu je bio šesti nastup u dresu novog kluba, a protiv turskog velikana još je jednom pokazao svoj veliki talent. Prvo je u 79. minuti zabio za 3:2, čime je unio ogromnu nervozu u redove Bešiktaša.

Bio je to fantastičan pogodak, a proslavio ga je tako da je otrčao do klupe Bešiktaša kako bi se obračunao s njihovim trenerom Sergenom Yalcinom, koji je kazao da talijanski nogometaš nema pameti.

Balotelli mu to nije zaboravio, došao je do njihove klupe, pokazao prstom na njega pa na glavu poručivši mu kako on nema pameti. 

Kako je Balotelli zabio i proslavio pogodak, možete vidjeti OVDJE.

No, tu nije bio kraj njegovoj sjajnoj partiji, u posljednjim sekundama sudačke nadoknade asistirao je Assombalongi za 3:3 i veliki bod na vatrenom gostovanju.

Nakon šest nastupa u turskom nogometu Balotelli ima učinak od dva pogotka i jedne asistencije, dok je njegova momčad na 12. mjestu prvenstvene ljestvice sa šest osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider