Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čekaju da cijena padne

Slavni Nizozemac kupuje engleski klub: Skupina bivših zvijezda ulazi u Premierligu

Skupina bivših poznatih nogometaša navodno je već osnovala konzorcij i samo čeka povoljan trenutak da započne realizaciju ideje...

Dennis Bergkamp (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Slavni Nizozemac Dennis Bergkamp vodi skupinu bivših nogometnih zvijezda koje bi uskoro trebale kupiti neimenovanog engleskog prvoligaša, piše engleski Mirror.

Osim bivše superzvijezde Arsenala, spomenuti su još trojica Bergkampovih sunarodnjaka Kuyt, Cocu, Koeman i Šveđanin Larsson, ali u igri su još neki bivši nogometaši.

gol expired Brat ga "cinkao": Nogometna zvijezda u karanteni puši, igra poker... divider

Podsjećamo da je nizozemski izbornik Ronald Koeman u nedjelju zaprimljen u bolnicu zbog srčanih problema i hitno operiran. Koemana je hitna pomoć prevezla u bolnicu iz njegova doma, no nakon kirurškog zahvata u stabilnom je stanju. Koemanu je ovom trenutku najvažnije da se oporavi, kupovina kluba sigurno mu nije na pameti.

gol expired Nevjerojatna transformacija UFC prvaka u samo 12 tjedana: Isklesao se poput Cristiana divider

Kako god, skupina nogometaša navodno je već osnovala konzorcij i samo čeka povoljan trenutak da započne realizaciju ideje. To bi se trebalo dogoditi u bliskoj budućnosti. Budući da se nakon pandemijske krize očekuje i velika ekonomska kriza, pretpostavka je da će cijena dionica klubova u narednom periodu znatno pasti, a u tom trenutku oni bi uletjeli na tržište. Navodno je takav plan.

gol expired Kukoč konačno istaknut u ''Posljednjem plesu'': ''Krause mu je otvorio put pakla, htjeli smo napraviti sve da izgleda loše'' divider

"Zbog ove krize prodajna cijena klubova bit će smanjena, a istodobno će doći i do previranja unutar klubova", izjavio je za Mirror agent Rob Jansen, izvršni direktor Wasserman Media Groupe, marketinške i menadžmentske agencije koja se dovodi u vezu sa spomenutim nogometašima.

Još uvijek nije poznato koji je klub u pitanju. Čini se da je više meta. U tom smislu vrijedi se prisjetiti onoga što se događa oko Newcastlea, koji će, kako se čini, uskoro i službeno prijeći u vlasništvo prestolonasljednika Saudijske Arabije Mohameda bin Salmana za iznos veći od 300 milijuna eura. Skupina nogometaša vjerojatno će se odlučiti za nešto manji zalogaj.

Kako će se odrediti tko je nogometni prvak Hrvatske?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider