FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Kamp i karantena? Nema razlike"

Nevjerojatna transformacija UFC prvaka u samo 12 tjedana: Isklesao se poput Cristiana

Za vikend nas očekuje prvi UFC event uslijed pandemije koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U noći sa subote na nedjelju održat će se prvi UFC-ov event u jeku pandemije koronavirusa. Bit će to UFC 249, koji ćete moći gledati u izravnom prijenosu na GOL.hr-u i snimci na Novoj TV.

U VyStar Veterans Memorial Areni u Jacksonvilleu jedna od glavnih zvijezda bit će i Henry Cejudo, aktualni UFC prvak u bantam-kategoriji.

Cejuda na Floridi čeka borba protiv Dominicka Cruza, koji će mu pokušati preoteti titulu. Prvotni suparnik trebao mu je biti Jose Aldo, ali došlo je do promjene i borit će se protiv Cruza.

Ako je suditi prema fotografiji koju je objavio na Instagramu i njegovim riječima, Cejudu je sasvim svejedno.

"Zaista ne znam razliku između boravka u kampu ili karantene COVID-19", napisao je Cejudo priloživši fotografiju na kojoj se vidi koliko je radio na sebi tijekom proteklih nekoliko tjedana pripremajući se za UFC 249.

Kad započne sa smanjivanjem tjelesne težine uoči vikenda, ukupni postotak masnoća kod Cejuda iznosit će 12 posto, što je ozbiljan pad u odnosu na 16,5 posto, koliko je imao na samom početku priprema.

Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Ronaldo srušio vlastiti rekord trbušnjaka: Nakon ovog videa znamo otkud mu ''zid'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider