Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
loše se proveo

Beograd je Ronaldov grad iz pakla: Zaboravio novac i satove, a onda ga još i sudac pokrao

Beograd je grad poznat po dobrom provodu, ali ne ako pitate Cristiana Ronalda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo neće po dobrom pamtiti Beograd. Snimka nevjerojatnog sudačkog previda obišla je svijet, kao i Ronaldova bijesna reakcija: Portugalac je skinuo traku i bijesno napustio teren prije kraja utakmice.

Nije to prvi put da se Ronaldo loše proveo u Beogradu. Srpski mediji podsjetili su na situaciju iz 2019., kada je Ronaldo zabio gol u pobjedi 4:2 pred tribinama Marakane koje su ga imale na piku, skandirajući "Messi, Messi" kada bi primio loptu.

Nakon utakmice uslijedila je drama - Ronaldo je u beogradskom hotelu zaboravio 10.000 eura i skupocjene satove koji zasigurno vrijede i mnogo više od spomenutog iznosa.

gol expired Slovenci očajni nakon velikog kiksa, Kek bijesan: "Dobili smo šamarčinu" divider

Ronaldo je na aerodromu shvatio da mu nešto nedostaje, pa se momčad vratila po njegove stvari. Sef je otvarala posebna komisija po protokolu u slučaju kada VIP gosti zaborave stvari.

Ronaldo je igrao u Beogradu ranije još dvaput i nije imao razloga za slavlje. S Portugalom je 2007. odigrao lošu partiju u mršavom remiju 1:1, a prvi put je stigao još davne 2002. Tada je kao tinejdžer sa Sportigom igrao Kup UEFA protiv Partizana; rezultat je bio 3:3, a beogradski klub prošao je dalje nakon produžetka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider