Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otpao za Vatrene

Veliki udarac za Wales: Perišićev suigrač neće doputovati s njim iz Londona u Split

Tottenhamov Ben Davies napustio je igru protiv Southamptona za vikend zbog ozljede, a umjesto njega ušao je Ivan Perišić. Branič Walesa ipak neće biti spreman za Hrvatsku u subotu.

Perišić i Davies (Foto: Afp)

Suigrač našeg Ivana Perišića u Tottenhamu, Ben Davies, otpao je zbog ozljede za utakmice Walesa protiv Hrvatske i Latvije u kvalifikacijama za Euro 2024.

Davies je protekli vikend startao na lijevom beku u remiju sa Southamptonom (3:3), ali se ozlijedio u prvom dijelu i prepustio svoje mjesto upravo Ivanu Perišiću, koji je kasnije zabio na toj utakmici. Poslije pregleda liječnika morao je otkazati put u Split na utakmicu s Hrvatskom, odnosno okršaj u Cardiffu tri dana kasnije protiv Latvije.

Perišićev suigrač tako neće s njim u društvu otputovati iz Londona prema Lijepoj našoj, nego će se sljedeća dva tjedna oporavljati od ozljede, a velšani su već pozvali zamjenu.

Inače, Davies je imenovan dokapetanom Walesa na popisu Roberta Pagea za ove dvije utakmice, njegov će izostanak biti veliki udarac za goste i odličan poticaj za Vatrene.

Utakmicu Walesa i Hrvatske možete gledati u prijenosu na gol.hr-u i Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider